Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 4-10 февруари, 2024 г.

ян. 27, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Телеца предстоящата седмица се разгръща като богат гоблен от небесни взаимодействия, всяко от които влияе на различни аспекти от живота ви по фин, но дълбок начин. Космическото пътешествие започва в неделя, когато Луната навлиза в Стрелец, хвърляйки светлина върху вашия осми дом на трансформацията и интимността. Този транзит навлиза в дълбочина, като ви подтиква да изследвате сферите на емоционалните връзки, споделените ресурси и личностното израстване, което идва от сливането с другите. Това е време за самоанализ, за обмисляне на това, което давате и получавате в най-близките си взаимоотношения.

В понеделник Меркурий навлиза във Водолей и активира десетия ви дом на кариерата и обществения имидж. Ветровете на промяната внасят свежи идеи и новаторско мислене в професионалния ви живот. Това е период, в който можете да предадете визионерските си идеи и да обмислите как вашият уникален принос може да допринесе за постигане на професионалните ви цели. Създаването на мрежи и възприемането на нетрадиционни подходи може да ви отвори нови врати.

РЕКЛАМА

Преминаването на Луната в Козирог във вторник премества фокуса ви към деветия дом на висшето образование и изследванията. Жаждата ви за знания е неутолима по време на този транзит, което го прави отлично време за разширяване на хоризонтите ви, било то чрез учене, пътуване или запознаване с философии и култури, различни от вашата собствена.

В сряда разказът придобива неочакван обрат, когато Венера прави квадратура с Уран, създавайки динамично напрежение между първия ви дом на Аз-а и деветия ви дом на разширяването. Възможно е да почувствате внезапно желание да се освободите от обичайната си рутина или убеждения, което ще ви предизвика да интегрирате нови перспективи в чувството си за идентичност.

РЕКЛАМА

В четвъртък сюжетът се сгъстява със Слънцето в квадрат с Уран, което съвпада с навлизането на Луната във Водолей, подчертаващ десетия ви дом. Това сливане на енергии може да доведе до непредвидени промени в кариерата ви или в положението ви в обществото, като ви подтикне към преоценка на дългосрочните ви цели и ролята, която искате да играете в широкия свят.

Новолунието във Водолей в петък е ключов момент за десетия ви дом и предлага ново начало в професионалния ви живот. Това е време да си поставите нови намерения, свързани с кариерните ви стремежи и публичния ви имидж, да си представите наследството, което искате да изградите, и да положите основите на бъдещи постижения.

РЕКЛАМА

През уикенда Луната се премества в Риби в събота и поставя нежен акцент върху единадесетия ви дом на приятелствата и колективните цели. Енергиите се насочват към връзка, съпричастност и споделени мечти. Това е подходящ момент да се ангажирате с вашата общност, да си сътрудничите в хуманитарни проекти или просто да се наслаждавате на компанията на съмишленици.

Седмицата завършва с квадратура между Меркурий и Юпитер, което поставя под въпрос баланса между десетия ви дом на кариерата и първия ви дом на Аз-а. Този аспект може да засили амбициите ви, но и да подчертае необходимостта от умереност. Това е напомняне да съгласувате професионалните си стремежи с личните си ценности и да гарантирате, че стремежът ви към успех остава верен на това, което сте.

Pin It on Pinterest

Сподели