Изберете страница

Телец – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Телец, през седмицата небесните течения ви приканват да се впуснете в пътешествие, което да докосне най-дълбоките кътчета на душата ви, да преплете тъканта на съществуването ви с моменти на интроспекция, връзка и откровение.

Започвайки с новолунието в Овен в понеделник, което осветява 12-ия ви дом на подсъзнанието, тайните и края, вие сте приканени да изследвате по-тихите, по-интроспективни аспекти на вашето същество. Това е време за размисъл, за обръщане навътре към себе си, за да разберете циклите, които приключват, и да подготвите почвата за нови семена. Това е възможност да се освободите от това, което вече не служи на най-висшата ви цел, като направите място за нов растеж.

РЕКЛАМА

Във вторник, когато Луната преминава във вашия знак, вниманието се насочва към вашия 1-ви дом на Аз-а и идентичността. Това е момент на прераждане, Телец, време, в което Вселената ви призовава да направите крачка напред към нова версия на себе си. Става въпрос за личната автентичност, смелостта да покажете на света кои сте и силата да следвате пътя, който резонира с истинската ви същност.

Средата на седмицата носи мощно съвпадение с Марс и Сатурн в Риби, което в сряда ще засегне вашия 11-и дом на надеждите, мечтите и социалните кръгове. Това съчетание може да постави на изпитание силата на вашите стремежи и системата за подкрепа, която имате. Това е време да прецените кои връзки съответстват на вашите виждания за бъдещето и кои може да ви възпрепятстват да разгърнете пълния си потенциал.

РЕКЛАМА

До четвъртък, когато Луната се плъзга в Близнаци и във втория ви дом на притежанията и ценностите, а Слънцето в съвпад с Меркурий в Овен отново осветява 12-ия ви дом, ще има двоен фокус върху материалната сигурност и умствената яснота. Разговорите, в които участвате, и идеите, които ви вълнуват, могат да доведат до разкрития за това какво наистина е важно за вас, Телец. Това е период за преоценка на ценностите ви, за разбиране на разликата между това, което искате, и това, от което се нуждаете.

Седмицата завършва с преминаването на Луната в Рак в събота, което ще подчертае третия ви дом на общуване, мисловни процеси и непосредствено обкръжение. Тази фаза насърчава емоционалните разговори и грижовния подход към обмена на мнения. Това е време да се свържете на по-дълбоко ниво, да споделите мислите и чувствата си с близките си и да слушате със сърцето си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели