Изберете страница

Условия за Ползване на DnevenHoroskop.org

Винаги упражнявайте лична преценка и се консултирайте със специалисти, когато вземате решения в живота. Прочетете нашите пълни Условия за ползване за повече подробности.

Последна актуализация: 10 октомври 2023 г.

Добре дошли в Условията за ползване на сайта Dnevenhoroskop.org. Този документ очертава правно споразумение между Вас и Dnevenhoroskop.org, наричано оттук нататък „Дружеството“, относно Вашата ангажираност с дигиталните платформи на Дружеството.

ВНИМАНИЕ: Внимателно прегледайте настоящите Условия за ползване на услугата („Условията“). С достъпа до или използването на Dnevenhoroskop.org или на свързаните с него платформи, включително всички налични в тях услуги, ресурси и съдържание (наричани заедно „Услугите“), или с натискането на бутона „Приемам“, регистрацията, изтеглянето на приложения или просто сърфирането, Вие („Потребителят“ или „Вие“) потвърждавате, че:

  1. Сте разбрали и сте съгласни с настоящите Условия без никакви промени.
  2. Вие сте на необходимата възраст, за да сключите обвързващо споразумение с Дружеството.
  3. Притежавате правомощията да се съобразявате с тези Условия.
    Ако не сте съгласни с настоящите Условия изцяло, моля, въздържайте се да използвате Dnevenhoroskop.org и неговите Услуги.

Нашите Услуги могат да обхващат, но не се ограничават до: астрологично съдържание, доклади, показания на Таро, гадания, нумерология, интерактивни игри, викторини и консултации по имейл. Важно е да се отбележи, че Дружеството не удостоверява квалификацията, пълномощията или опита на доставчиците на съдържание. Дружеството нито одобрява, нито гарантира съвети, информация или други услуги, предоставяни от тези доставчици на съдържание или от самото Дружество. Ние не гарантираме за надеждността, точността, пълнотата, безопасността, законността, качеството или уместността на съдържанието, изявленията или съветите, дадени от тези експерти.

Винаги упражнявайте лична преценка и се консултирайте със специалисти, когато вземате решения в живота. Прочетете нашите пълни Условия за ползване за повече подробности.

1. АКТУАЛИЗАЦИЯ НА УСЛОВИЯТА

Запазваме си правото да променяме тези условия по всяко време. Моля, обърнете внимание на датата „Последна актуализация“ в горната част на тази страница. Редовното преглеждане на тази страница ви гарантира, че сте информирани за всички промени. Всички изменения се прилагат незабавно за новите потребители. За значителни промени съществуващите потребители ще бъдат уведомени на уебсайта. Преустановете използването, ако не сте съгласни с актуализациите. Продължаването на използването означава, че сте съгласни с тези промени.

Допълнителните услуги може да имат допълнителни условия („Допълнителни условия“). Когато е уместно, те ще бъдат представени при регистрацията на услугата. Ако има разминаване между основните и допълнителните условия, последните имат предимство. Заедно те се наричат „Условия“.

2. Условия за Ползване

Вашият достъп до Приложенията, Уебсайта, Услугите и цялото свързано с тях съдържание (наричани “ Собственост на компанията“) е строго за лични цели. За всички действия, предприети чрез собствеността на Дружеството, носите пълна отговорност и трябва да спазвате националните и международните закони. Ето с какво се съгласявате:

(а) Да спазвате законите, особено тези, които се отнасят до износа на данни от България;

(б) Да се въздържате от използване на собственостите на компанията за незаконни или измамни дейности;

(в) Да зачитате правата и неприкосновеността на личния живот на другите потребители;

(г) Да избягвате нарушаването на функционирането на Уебсайта или на която и да е мрежа, свързана с Дружеството;

(д) Да спазвате правилата на свързаните с Имотите на Дружеството мрежи;

(е) Не извършвате добив на данни или подобно извличане на данни в собствеността на Дружеството;

(ж) Да се въздържа от публикуване на вредно или неприемливо съдържание;

(з) Не копирайте нито една част от Уебсайта без разрешение;

(и) Поискайте съгласието на Дружеството, преди да използвате Уебсайта с търговска цел;

(й) Избягвайте да се представяте за лице или да правите подвеждащи връзки;

(к) Въздържайте се от публикуване на съдържание, което може да възпрепятства търговията;

(л) да защитава авторските права и правата на собственост;

(м) поддържате сигурността на уебсайта;

(н) Избягвайте да споделяте вредни компютърни кодове на Уебсайта;

(о) да спазва настоящото споразумение;

(п) Не използвайте неправомерно търговските марки или логото на Дружеството;

(р) Избягвайте скрити текстове, използващи търговските марки на Дружеството;

(с) Уважавайте интелектуалната собственост; не извършвайте обратно инженерство;

(т) Не извличайте или сваляйте данни от Уебсайта без съгласието на Дружеството;

(у) Не създавайте конкурентни платформи, използващи имоти на Дружеството.

Със спазването на тези условия ви се предоставя ограничен, непрехвърляем и отменяем лиценз за лично ползване на Приложението.

3. Права Върху Съдържанието

С изключение на това, което членовете предоставят, всичко на уебсайта (като текстове, снимки, видеоклипове и т.н.) е защитено със законни права. Това включва и всички елементи, предоставени от Дружеството и неговите партньори. Дружеството ви позволява да разглеждате и използвате това съдържание само за лична употреба. Не можете да го копирате, споделяте или променяте без ясното разрешение на Дружеството. Всички останали права се запазват от страна на Компанията.

4. Вашето Съдържание

Вие отговаряте за всичко, което добавяте, споделяте или изпращате чрез нашия Уебсайт. Уверете се, че:

  1. Съдържанието Ви е честно и имате право да го споделяте.
  2. Не споделяте нищо, което е защитено с авторски права, освен ако нямате разрешение.
  3. Избягвате да споделяте тайни с нас, освен ако не ви помолим.
  4. Не изпращате вредни, незаконни или обидни материали.

Ако нарушите тези правила, може да изтрием съдържанието ви или да ви спрем да използвате нашия Уебсайт. Ако ни изпратите каквото и да е съдържание (с изключение на лични данни), Вие ни позволявате да го използваме по различни начини. Обещавате, че това не нарушава ничии други права и няма да претендирате за допълнителни права по-късно.

5. Регистрация и Услуги

5.1 Преглед на услугите:

Можете да разглеждате част от съдържанието, без да се регистрирате („Общи услуги“). За персонализирани функции или допълнителни услуги, включително имейл услуги („Персонализирани услуги“), трябва да се регистрирате. Уверете се, че:

(а) информацията за регистрацията Ви е точна и актуална.

(б) Актуализирате тази информация при необходимост.

Някои услуги се предоставят от доставчици на трети страни, а не от нас. Ако има опасения за сигурността на Вашия акаунт, можем да предприемем действия като смяна на паролата Ви или закриване на акаунта Ви. Вие носите отговорност, ако възникнат проблеми поради неспазване на тези правила.

5.2 Данни за профила:

След като се регистрирате, ще получите идентификационен номер и парола. Пазете ги в тайна! Ако някой използва профила ви, това е за ваша сметка. Уведомете ни, ако има неоторизирана употреба или други проблеми със сигурността.

5.3 Нашият достъп:

Понякога, за да предложим добро обслужване или да разрешим проблеми, на нашия екип може да се наложи да получи достъп до Вашия акаунт. Вие се съгласявате с тази периодична проверка.

5.4 Закриване на акаунта Ви:

Можем да променим или да прекратим нашите услуги или Вашия акаунт по причини като проблеми със сигурността, невярна информация или ако нарушите нашите условия.

6. Такси и Плащания

6.1 Плащане:

Когато се регистрирате за персонализирани услуги, трябва да предоставите валидни данни за плащане. Като ни предоставяте данните си, Вие ни позволявате да Ви издадем фактура, без да Ви питаме отново. Уведомете ни незабавно, ако има промяна в данните ви за плащане. Можем да коригираме цените или методите си за фактуриране по всяко време; ще ви информираме на нашия сайт или по имейл.

6.2 Спорове:
Ако смятате, че сме ви издали неправилна фактура, уведомете ни в срок от седем (7) дни от отбелязването на таксата. В противен случай приемате таксата. При проблеми с фактурирането се свържете с нас на следния адрес: info@dnevenhoroskop.com.

7. Действия на Трети Страни

7.1 Външни връзки и съдържание:

Собственостите на компанията могат да включват връзки към външни сайтове, съдържание от трети страни и реклами на трети страни. Кликването върху тях ще ви отведе извън нашия сайт без предупреждения. Ние не проверяваме, не наблюдаваме и не одобряваме тези сайтове на трети страни, тяхното съдържание или рекламите, които те показват. Мненията или информацията, споделена от тях, не са отговорност или възгледи на Дружеството.

7.2 Използване на връзки и съдържание на трети страни:

Връзките към външни сайтове или съдържание са само за удобство и не представляват потвърждение. Ако ги посетите, това е на ваш собствен риск. Дружеството не носи отговорност за каквито и да било проблеми, произтичащи от това, че се доверявате на тези източници на трети страни. Ние нямаме връзка с търговските марки или логата, които те показват, и те не са свързани с нашите търговски марки или лога.

7.3 Присъствие в социалните медии:

Ние сме в социални платформи като Facebook, YouTube, Instagram и TikTok. Публикациите, направени от посетителите на нашите страници, не отразяват възгледите на Дружеството. Моля, спазвайте условията на всяка платформа, когато взаимодействате с нашите страници. Въпреки че наблюдаваме някои публикации, можем да премахнем неподходящи или обидни такива.

8. Гаранции

ВИЕ ПОТВЪРЖДАВАТЕ И СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ:

(а) СОБСТВЕНОСТТА НА КОМПАНИЯТА СЕ ПРЕДЛАГАТ НА БАЗА „КАКТО СА“ БЕЗ КАКВИТО И ДА Е ГАРАНЦИИ. НИЕ НЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАВРЕМЕННОСТ, ИЗТРИВАНЕ, ГРЕШКИ ПРИ СЪХРАНЯВАНЕТО НА СЪОБЩЕНИЯ ИЛИ НАСТРОЙКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

(б) ВАШЕТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТИТЕ НА КОМПАНИЯТА Е ПО ВАШЕ ЛИЧНО ПРЕЦЕНЯВАНЕ. ВСЯКА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА НА ВАШИЯ КОМПЮТЪР ИЛИ ДАННИ, ДЪЛЖАЩА СЕ НА ИЗТЕГЛЯНИЯ ОТ СВОЙСТВАТА НА КОМПАНИЯТА, Е ВАША ОТГОВОРНОСТ.

(в) ИМОТИТЕ НА КОМПАНИЯТА СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ. НИЕ, ЗАЕДНО С НАШИТЕ ДОСТАВЧИЦИ, СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ИЗРИЧНИ ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ.

НЕ ГАРАНТИРАМЕ, ЧЕ СЪДЪРЖАНИЕТО Е ТОЧНО, НАДЕЖДНО ИЛИ ЧЕ ТРАНЗАКЦИИТЕ ЩЕ БЪДАТ СИГУРНИ, НЕПРЕКЪСНАТИ ИЛИ БЕЗ ГРЕШКИ.ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ СЪВЕТ, ПОЛУЧЕНИ ЧРЕЗ СВОЙСТВАТА НА КОМПАНИЯТА, НЕ СЪЗДАВАТ ГАРАНЦИЯ.(г) МНЕНИЯТА, ИЗЯВЛЕНИЯТА ИЛИ СЪВЕТИТЕ, ИЗКАЗВАНИ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО АДМИНИСТРАТИВНИТЕ СЪВЕТНИЦИ, СА ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ, А НЕ НА ДРУЖЕСТВОТО. НИЕ НЕ ПРЕДЛАГАМЕ ФИНАНСОВИ, МЕДИЦИНСКИ ИЛИ ПРАВНИ СЪВЕТИ. ПО ТАКИВА ВЪПРОСИ ВИНАГИ СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ С ЛИЦЕНЗИРАН СПЕЦИАЛИСТ.

(д) МОЖЕМ ДА ИЗТРИЕМ ВАШИЯ ПРОФИЛ ИЛИ СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО ДАННИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРИ НЕАКТИВНОСТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 90 ДНИ.

В СЛУЧАИТЕ, КОГАТО ПРИЛОЖИМОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НЕ ПОЗВОЛЯВА ОПРЕДЕЛЕНИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ОТ ГАРАНЦИЯТА, НЯКОИ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ МОЖЕ ДА НЕ ВАЖАТ ИЗЦЯЛО ЗА ВАС.

Pin It on Pinterest

Сподели