Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 10-ти до 16-ти март 2024 г.

мар. 2, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Пътешествието започва в неделя с Новолунието в Риби, което хвърля нежна светлина върху вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневните задължения. Това лунно събитие предлага нова възможност за поставяне на намерения, свързани с вашето благополучие и продуктивност. Това е подходящо време да инициирате нови здравни режими, да организирате работното си пространство или да усъвършенствате ежедневните си навици, за да поддържате по-балансиран и пълноценен начин на живот. Тази лунация ви приканва да обмислите как можете да служите на себе си и на другите със състрадание и ефективност.

Навлизането на Меркурий в Овен в същия ден разпалва вашия 7-и дом на партньорствата и близките взаимоотношения, сигнализирайки за преминаване към по-динамична и откровена комуникация с другите. Този транзит насърчава откритите диалози и оживения обмен на мнения, независимо дали става въпрос за лични или професионални отношения. Аспектът Меркурий – секстил Плутон задълбочава тези взаимодействия, предлагайки прозрения за динамиката на властта в тях и давайки ви възможност да преговаряте по-ефективно. Това е време, в което разговорите могат да доведат до трансформиращи резултати, да укрепят връзките и да изяснят взаимните цели.

РЕКЛАМА

В понеделник, когато Луната преминава в Овен, фокусът се засилва върху вашите взаимоотношения. Този транзит възбужда емоционален импулс за справяне и балансиране на всякакви дисбаланси в партньорствата ви. Възможно е да се чувствате по-склонни да инициирате дискусии, които търсят справедливо решение и взаимно разбиране, като насърчават по-дълбока връзка и уважение между вас и партньорите ви.

Преминаването на Венера в Риби в понеделник внася нотка грация и очарование във вашия шести дом. Когато Венера е тук, ежедневните ви занимания и работната ви среда са пропити с чувство за хармония и удоволствие. Това е благоприятно време за разкрасяване на работното ви място или за намиране на радост в акта на служене. Този транзит също така подчертава значението на здравето като форма на любов към себе си, като ви насърчава да се грижите еднакво за тялото и духа си.

РЕКЛАМА

В средата на седмицата преминаването на Луната в Телец и във вашия 8-ми дом насочва вниманието към споделените ресурси, интимността и трансформацията. От сряда нататък се каните да навлезете по-дълбоко в емоционалния и финансовия обмен, който ви свързва с другите. Този период е благоприятен за изучаване на взаимоотношенията „дай-дай“, като насърчава заземен подход към чувствителни въпроси като инвестиции, наследство или емоционална уязвимост.

В петък, когато Луната навлиза в Близнаци и осветява вашия 9-и дом на приключенията, философията и висшето образование, в платната ви нахлува свеж въздух. Този транзит събужда жаждата ви за знания, пътувания и изследване на нови идеи. Това е време да се занимавате с различни култури, философии или академични занимания, които разширяват разбирането ви за света. Любопитството ви е вашият водач, който ви води към израстване и по-широка перспектива за живота.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели