Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В началото на седмицата с навлизането на Луната в Овен фокусът ви се насочва навътре, като акцентира върху седмия дом на партньорствата. Това е време, в което взаимоотношенията излизат на преден план, подтиквайки ви да се замислите за вашите нужди в сравнение с тези на партньорите ви. Този транзит ви приканва да потърсите баланс и хармония във връзките си, евентуално като инициирате открит и честен диалог за преодоляване на евентуални несъответствия.

РЕКЛАМА

Когато в началото на седмицата Луната навлезе в Овен, вниманието ви се насочва към по-широките хоризонти на живота. Това може да се прояви като внезапно желание да научите нещо ново или като възможност да разширите знанията си чрез семинар или курс. Това е момент, в който да приемете нови философии или културни преживявания, които обогатяват душата ви.

Навлизането на Марс във Водолей на 13 февруари активира шестия ви дом на здравето и ежедневните задължения. Този транзит може да ви вдъхнови да направите революция в навиците си, може би като възприемете нов фитнес режим или като рационализирате работните си процеси за по-голяма ефективност. Нововъведенията, които Марс носи, могат да вдъхнат свежа енергия в ежедневието ви.

РЕКЛАМА

Денят на Свети Валентин внася промяна, тъй като Луната се плъзга в Телец, подчертавайки вашия осми дом на интимността и трансформацията. В съчетание с комбинацията Марс-Плутон очаквайте дълбоки промени в близките взаимоотношения или във финансовите въпроси. Тези транзити могат да катализират дълбок емоционален обмен, който да заздрави връзките или да доведе до необходимите краища за нови начала.

Секстилът на Меркурий с Хирон на 15 февруари открива възможности за лечебни разговори, особено с братя и сестри или съседи. Това е възможност за разрешаване на минали недоразумения и насърчаване на взаимното разбирателство.

Преходът на Луната в Близнаци на 16 февруари насочва вниманието ви към висшето образование и философските търсения. Това е време да се отдадете на любопитството си и да разширите интелектуалните си хоризонти. Навлизането на Венера във Водолей допълнително разпалва пети дом, обещавайки период на удоволствия, творческо вдъхновение и потенциално романтично развитие.

РЕКЛАМА

Когато Меркурий образува квадратура с Уран на 17 февруари, очаквайте неочаквани неща в комуникациите. Бъдете подготвени за внезапни прозрения или смущения, които могат да поставят под въпрос дългогодишните ви убеждения или планове. Съвпадът между Венера и Плутон по-късно същия ден засилва творческите ви импулси и романтичните ви срещи, като ви подтиква да приемете трансформиращата сила на любовта и себеизразяването.

През цялата седмица, Везни, бъдете готови да изследвате дълбините на взаимоотношенията си и да приемете трансформациите, които се развиват. Дипломатическите ви умения ще бъдат безценни, докато се ориентирате в силните енергии на седмицата, подпомагайки растежа както в личната, така и в общата сфера.

Pin It on Pinterest

Сподели