Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 15-ти до 21-ви април 2024 г.

апр. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Седмицата започва със съвпад на Меркурий и Хирон в Овен в понеделник, който хвърля светлина върху вашия седми дом на партньорствата и близките взаимоотношения. Тази конфигурация ви предизвиква да се изправите пред и да излекувате всички рани, свързани с равенството, сътрудничеството или конфликтите във вашите взаимоотношения. Това е дълбок момент за пробив в разбирането и състраданието, предлагащ възможност за поправяне на мостове или задълбочаване на връзките чрез честен диалог и взаимна съпричастност.

С навлизането на Луната в Лъв във вторник фокусът ви се измества към единадесети дом на общността, приятелствата и бъдещите цели. Този транзит събужда желание да се свържете със съмишленици или да се включите по-активно в групови дейности или обществени проекти. Социалният ви кръг може да се превърне в източник на радост и вдъхновение, насърчавайки ви да преследвате колективни амбиции или да подкрепяте близки до сърцето ви хуманитарни каузи.

РЕКЛАМА

Съвпадът на Меркурий и Венера в Овен в четвъртък продължава да акцентира върху вашия седми дом, като засилва способността ви да общувате с грация и дипломатичност в контактите ви на четири очи. Този хармоничен аспект създава среда на взаимно уважение и привързаност, което го прави идеално време за разрешаване на разногласия или за по-открито и нежно изразяване на чувствата ви в най-близките ви взаимоотношения.

В четвъртък Луната навлиза в Дева, за да подчертае дванадесетия ви дом на уединението и интроспекцията, като ви приканва да се оттеглите в тихо и спокойно пространство за така необходимите ви размисъл и грижа за себе си. Този период ви насърчава да се вслушате във вътрешния си глас и да се погрижите за духовните и емоционалните си нужди, като може би ще откриете прозрения, които ще ви насочат към вътрешен мир и баланс.

РЕКЛАМА

Секстилът Марс – Юпитер в петък, при който Марс в Риби осветява шестия ви дом, а Юпитер в Телец активира осмия ви дом, предполага ползотворно взаимодействие между ежедневните ви задължения и споделените ресурси или усилията за трансформация. Този аспект ви мотивира да направите положителни промени в навиците, здравето или работната си среда, като потенциално отключва нови пътища за растеж и сътрудничество по финансови или лични проекти, които изискват дълбока ангажираност и споделени ценности.

През уикенда се появява нюансирана комбинация от енергии, тъй като Луната навлиза във вашия знак, фокусирайки се върху първия ви дом на Аз-а и идентичността, а Слънцето прави квадратура с Плутон, засягайки четвъртия ви дом на дома и семейството. Тези транзити ви предизвикват да съчетаете личните си стремежи и потребности с динамиката на домашния си живот и емоционалните си устои. Това е призив да отстоявате идентичността и желанията си, като същевременно се ориентирате в трансформациите в личната си среда, стремейки се към хармония и разбирателство.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели