Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 17-ти до 23-ти март 2024 г.

мар. 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица, Везни, ще се впуснете в пътешествие, което ще премине през теми, свързани с творчеството, емоционалната дълбочина и личностното израстване, подкрепени от небесни движения, които ви подтикват към себепознание и по-дълбоки връзки. Всяко планетарно подреждане открива възможности за учене, любов и развитие по начини, които отразяват сложността и баланса, които толкова често търсите.

В началото на седмицата съвпадът на Слънцето с Нептун хвърля мечтателна, творческа мъгла върху секторите на общуването ви, като ви подтиква да откриете красота и вдъхновение в общуването си. Това е време, в което поезията може да се открие в ежедневните разговори, а думите ви носят силата да вдъхновяват и лекуват. Позволете на въображението си да направлява изразяването ви и може би ще докоснете сърца или ще отворите умове.

РЕКЛАМА

Транзитът на Луната в Рак подчертава фокуса ви върху личната сигурност и стойността, която придавате на материалните и емоционалните инвестиции. Това е идеалният период да се замислите какво наистина ви осигурява чувство за сигурност и комфорт, насърчавайки по-дълбокото разбиране на вашите нужди и как най-добре да ги подхранвате.

С преминаването на Луната в Лъв сърцето ви се обръща към дома и семейството, разпалвайки страст към създаването на хармония и топлина в личното ви пространство. Тази фаза насърчава празнуването на вашите корени и връзките, които ви крепят, като може да ви вдъхнови да разкрасите дома си или да се свържете по-дълбоко с любимите си хора.

В средата на седмицата съединението на Меркурий с Хирон в Овен ви предизвиква да се изправите срещу проблеми, които може да са тлеели под повърхността на взаимоотношенията ви, и да общувате с тях. Това е мощно време за оздравителен диалог, в който способността ви да балансирате между честност и съпричастност може да доведе до дълбоко израстване и разбиране.

РЕКЛАМА

Секстилът на Слънцето с Плутон по-късно през седмицата ви окуражава с трансформираща енергия, особено в областта на кариерата и публичния ви имидж. Това е моментът да приемете промяната, да утвърдите амбициите си и да направите стратегически стъпки, които отразяват истинските ви стремежи и възможности.

С края на седмицата и навлизането на Луната в Дева вниманието ви се насочва към общуването, което ви насърчава да организирате мислите си и може би да споделите или научите нещо ново. Междувременно навлизането на Марс в Риби раздвижва водите на работния и здравния ви сектор, като ви подтиква да действате според интуицията си и да намирате творчески решения за подобряване на рутинните ви дейности и благополучие.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели