Изберете страница

Везни – Седмичен хороскоп за 21 – 27 януари, 2024 г.

ян. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Везните седмицата е пътешествие, в което ще подхранвате професионалните си стремежи, ще задълбочавате семейните си връзки и ще изследвате емоционалната дълбочина на приятелствата и партньорствата си. Небесните събития ви насочват към по-дълбоко разбиране на личните ви ценности и как те се преплитат с взаимоотношенията ви. През тази седмица се ориентирате в баланса между вътрешния си свят и външните си връзки, като намирате хармония и в двете.

РЕКЛАМА

Пътешествието започва на 22 януари, когато Луната навлиза в Рак, осветявайки десетия ви дом на кариерата и обществения имидж. Този транзит ви подканва да обогатите професионалния си живот с емоционална интелигентност и възпитателни качества. Това е време да се свържете по-дълбоко с колегите си и да подходите към целите на кариерата си с интуиция и чувствителност. Помислете как емоционалното ви благополучие и личните ви ценности могат да бъдат интегрирани в професионалните ви начинания.

Преминавайки напред към 24 януари, аспектът Меркурий тригон Лилит активира вашия четвърти дом на дома и семейството. Тази хармонична връзка насърчава откритата комуникация и автентичността в домашния ви живот. Независимо дали става въпрос за решаване на отдавнашни семейни проблеми или за изразяване на най-съкровените ви чувства в личното ви убежище, този аспект подкрепя усилията ви да създадете хармония и разбирателство у дома. Възползвайте се от тази енергия, за да задълбочите семейните си връзки и да превърнете жилищното си пространство в истинско отражение на вътрешната си същност.

На 25 януари, когато Луната навлиза в Лъв, във вашия единадесети дом на приятелствата и дългосрочните цели настъпва промяна. Тази фаза бележи време за социална ангажираност и свързване с по-широката ви общност. Това е покана да блеснете в социални събирания, да си сътрудничите по групови проекти и да съгласувате личните си стремежи с колективните. Вашият естествен чар и дипломатичност ви правят ценен член във всеки екип или социална среда.

РЕКЛАМА

Едновременно с това денят представя и аспект Марс квадрат Хирон, който предизвиква динамиката във вашите четвърти и седми дом. Тази конфигурация може да извади на повърхността уязвимост или нерешени проблеми в личната ви сфера и в сферата на взаимоотношенията. Това е призив да се изправите смело пред тези предизвикателства, да потърсите изцеление и да укрепнете в емоционалните си връзки. Използвайте това време, за да се справите с конфликти или дискомфорт и да ги отработите, като помните, че истинската хармония често идва от справянето със скритото или неизказаното.

На 26 януари Меркурий прави квадратура с Хирон, като извежда на преден план подобна тема за общуване и изцеление. Този аспект подтиква към интроспекция и внимателен диалог, особено в сферата на дома и взаимоотношенията. Това е време за честни разговори, в които изразяването на уязвимостта ви може да доведе до изцеление и по-дълбоки връзки.

Седмицата достига ключов момент на 27 януари с няколко значими астрологични събития. Първо, навлизането на Луната в Дева насочва вниманието към вашия дванадесети дом на подсъзнанието, самотата и скритите въпроси. Този транзит насърчава интроспекцията и духовното изследване. Това е благоприятно време за медитация, самоанализ и свързване с най-съкровените ви мисли и чувства.

РЕКЛАМА

Също така на 27 януари Слънцето прави квадратура с Юпитер, като засяга вашите четвърти и седми дом. Този аспект може да породи напрежение между нуждата ви от емоционална сигурност и желанието ви за растеж във взаимоотношенията. Това е момент, в който трябва да намерите баланс между грижата за личното ви пространство и вниманието към партньорствата ви, като гарантирате, че и двете области получават вниманието, което заслужават.

Освен това краят на ретроградния Уран в същия ден сигнализира за промяна в осмия ви дом на трансформацията, споделените ресурси и интимността. Когато Уран се премести директно, очаквайте пробив в начина, по който се справяте с дълбоките емоционални връзки и споделените активи. Това е време за приемане на промените и иновациите в най-близките ви взаимоотношения и финансовите въпроси.

Pin It on Pinterest

Сподели