Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Навлизането на Луната във Водолей в понеделник ще събуди 5-ия ви дом на романтиката, творчеството и удоволствията. Това може да донесе неочаквани възможности за забавление, флирт и творческо изразяване. Бъдете отворени за нови преживявания и се насладете на момента.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 6-ия ви дом на здравето, ежедневието и служенето на другите, както и на 9-ия ви дом на пътешествията, висшето образование и разширяването на хоризонтите. Това е подходящ момент да установите здравословни навици, да организирате ежедневието си и да планирате пътуване или образователен курс. Съсредоточете се върху личностното си израстване и търсете баланс между работата и личния живот.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 7-и дом на партньорствата и взаимоотношенията. Това е време за задълбочаване на връзките с близките ви и за работа върху комуникацията и компромиса. Бъдете отворени за нуждите на партньора си и се стремете към хармония.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 6-ия ви дом на здравето и 8-ия ви дом на интимността и споделените ресурси. Това е период, в който може да изпитате повече страст и желание както в личния си живот, така и в грижата за себе си. Насладете се на романтични моменти и се погрижете за физическото си и емоционално благополучие.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във вашия знак също в събота може да предизвика известна вътрешна нестабилност и съмнения в себе си. Може да се сблъскате с предизвикателства, свързани със самочувствието ви и идентичността ви. Използвайте това време за самоанализ и размисъл.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 6-ия ви дом на здравето и 7-ия ви дом на партньорствата. Това е момент на вдъхновение и промяна в начина, по който се грижите за себе си и взаимодействате с партньора си. Бъдете отворени за нови идеи и не се страхувайте да експериментирате.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели