Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

С разгръщането на седмицата, Везни, пътуването ви през космоса придобива рефлексивна, но трансформираща дъга. От неделя Луната навлиза във вашия знак, осветявайки първия ви дом на Аз-а и идентичността. В същия ден Венера в секстил с Юпитер изтъкава гоблен от хармония и разширяване в шестия ви дом на здравето и службата и в четвъртия ви дом на дома и семейството. Това небесно съвпадение ви залива със сияние на благополучие и щедрост, като ви подтиква да се грижите за себе си и за тези, които са ви скъпи. Съвършеният баланс между даване и получаване става очевиден, разкривайки значението на грижата за себе си за повишаване на способността ви да се грижите за другите.

РЕКЛАМА

Светлинният връх на седмицата, Пълнолунието във вашия знак в понеделник, предлага момент на дълбоко лично осъзнаване. Това събитие във вашия първи дом хвърля светлина върху пътя ви, като ви призовава да се освободите от всякакви фасади или остарели представи за себе си, които вече не служат на истинското ви пътуване. Това е време за емоционално възстановяване на равновесието, тъй като сте насърчавани да приведете в съответствие вътрешния си свят с външните си прояви, като се уверите, че те са истинско отражение на вашата същност.

В средата на седмицата настъпва промяна, тъй като в сряда Луната навлиза в Скорпион и поставя фокуса си върху вашия втори дом на ресурсите и ценностите. Опозицията на Венера с Лилит поставя под въпрос баланса между шестия ви дом на ежедневните задължения и дванадесетия ви дом на скритите дела. Това космическо напрежение може да извади на повърхността конфликти между практическите ви нужди и подсъзнателните ви желания, като ви подтикне да намерите средна точка между материалното и мистичното. Осъзнайте, че истинската хармония се крие в признаването и интегрирането на тези аспекти от живота ви.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера прави секстил с Уран, внасяйки свеж въздух в шестия и четвъртия ви дом. Този аспект приканва към иновации в ежедневието и домашния ви живот, насърчавайки ви да се освободите от ежедневието. Приемете нови здравни практики или домашни проекти, които отразяват вашия уникален дух. Това е отлично време за разчистване не само на физическото ви пространство, но и на всички остарели убеждения или навици, които пречат на пътя ви към благополучието.

Седмицата завършва с навлизането на Луната в Стрелец в петък, която осветява третия ви дом на общуването и ученето. Този транзит предизвиква жажда за знания и връзки. Обърнете се към братя и сестри или съседи или се потопете в нова област на обучение, която разширява перспективите ви. Думите ви сега носят силата на мъдростта и оптимизма, което ги прави идеално време да споделите мислите и идеите си със света.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели