Изберете страница

Везни – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В течение на цялата седмица, Везни, звездите ви приканват да изследвате нови измерения на личния си живот, взаимоотношенията и вътрешната си същност. Всяко астрологично събитие ви предлага възможност да се развивате и адаптирате. Приемете тези преживявания с вроденото си чувство за баланс и способността си да хармонизирате различните аспекти на живота си и ще откриете, че седмицата ви предлага пълноценен път на себепознание и личностно развитие.

РЕКЛАМА

В неделя, 28 януари, тригонът на Меркурий с Уран поставя началото на седмицата, като зарежда с енергия вашия 4-и дом на дома и семейството. Очаквайте новаторски идеи или изненадващи събития, свързани с домашния ви живот. Това планетарно подреждане може да ви вдъхнови да подходите към семейните въпроси или домашните проекти по нетрадиционен начин. През този ден Венера прави секстил със Сатурн, което стабилизира 4-ия ви дом на дома и семейството и 6-ия дом на здравето и ежедневието. Това влияние ви помага да изградите трайни структури в личния си живот и насърчава дисциплинирания подход към здравето и ежедневните ви практики.

В понеделник, 29 януари, Венера прави тригон с Юпитер, което оказва положително въздействие върху вашия 8-и дом на трансформацията и 12-и дом на подсъзнанието. Този аспект засилва интуитивното ви разбиране и емоционалната ви дълбочина, което го прави отлично време за интроспективни дейности и изследване на вътрешния ви свят. Възможно е да изпитате рязък подем в личностното си израстване, особено в разбирането на по-дълбоки психологически модели.

В същия ден Марс се съединява с Уран, което активизира 8-ия ви дом на трансформацията. Този аспект ви вдъхва смелост да се изправите лице в лице с личните предизвикателства и да инициирате значителни промени, особено в области, свързани със споделени ресурси или дълбоко вкоренени емоционални проблеми.

РЕКЛАМА

Навлизането на Луната във вашия знак, Везни, във вторник, 30 януари, подчертава вашия 1-ви дом на Аз-а. Този лунен преход насърчава фокусирането върху личния баланс и хармония. Може да се чувствате по-склонни да се грижите за личните си нужди и да търсите равновесие в живота си. Това е идеално време да обмислите как се представяте пред света и да направите корекции, които да съответстват на истинската ви същност.

В четвъртък, 1 февруари, когато Луната преминава в Скорпион, вниманието се насочва към вашия втори дом на личните финанси и ценности. Този период е идеален за вникване във финансовото ви състояние и за преоценка на ценностите ви. Помислете какво наистина е важно за вас и как ресурсите ви могат да бъдат приведени в съответствие с тези приоритети.

В петък, 2 февруари, Меркурий прави секстил с Нептун, който влияе на вашия 6-ти дом на здравето и ежедневните задължения и 5-ти дом на творчеството и романтиката. Това планетарно взаимодействие засилва въображаемото ви мислене и може да доведе до творчески решения в ежедневието ви. Това също така е чудесно време за романтични и артистични изяви.

РЕКЛАМА

Седмицата завършва с тригон на Венера с Лилит в събота, 3 февруари, който оказва влияние върху вашия 7-и дом на партньорствата и 3-и дом на общуването. Това съвпадение ви насърчава да приемете по-нетрадиционните аспекти на вашите взаимоотношения и стил на общуване. Бъдете отворени да изразявате уникалните си идеи и желания в общуването си и приветствайте нетрадиционните гледни точки на другите.

Pin It on Pinterest

Сподели