Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 3-ти до 9-ти март 2024 г.

фев. 23, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Везни, седмицата ви се разгръща под въздействието на небесни движения, които ви подканват да се ориентирате в нюансите на вътрешния баланс, комуникацията и трансформацията с грация и дипломатичност. Този период е белязан от изследване на най-дълбоките ви желания, силата на думите ви и стремеж към лична и роднинска хармония.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в неделя с Меркурий, който се противопоставя на Лилит, осветявайки напрежението между вашия дванадесети дом на подсъзнанието, тайните и скритите врагове и вашия шести дом на здравето, работата и ежедневните задължения.

Този аспект ви предизвиква да съгласувате вътрешния си диалог с външните си прояви, особено на работното място или в рутинните дейности, които структурират ежедневието ви. Това е призив да бъдете внимателни към силата на думите си и към невидимото въздействие, което те могат да окажат върху собственото ви подсъзнание и върху благосъстоянието на хората около вас.

С настъпването на понеделник навлизането на Луната в Риби активира шестия ви дом, задълбочавайки емоционалната ви връзка с ежедневието и здравето ви. Този транзит ви насърчава да се вслушвате в интуицията си по отношение на работата и благосъстоянието, като намирате начини да насищате ежедневните си задачи със смисъл и духовно удовлетворение.

Едновременно с това Меркурий образува секстил с Уран, като предизвиква неочаквани идеи и разговори във вашия пети дом на творчеството, романтиката и децата. Бъдете отворени за внезапни прозрения или нови начини за изразяване на творческата ви енергия и привързаност, тъй като те могат да внесат радост и оживление в живота ви.

РЕКЛАМА

Секстилът на Марс с Хирон в сряда засяга пети дом, като предлага възможност за изцеление чрез творческо изразяване или чрез отношенията ви с деца или романтични партньори. Този аспект ви приканва да се справите с всички рани, свързани със себеизразяването или любовта, като намерите смелост в уязвимостта и творческия процес.

В четвъртък Слънцето се противопоставя на Лилит, връщайки се към темата за балансиране на подсъзнателните ви нужди с ежедневните ви отговорности. Този аспект може да открои области, в които скрити напрежения или непризнати желания нарушават равновесието ви, като ви подтиква да търсите яснота и интеграция. Навлизането на Луната във Водолей по-късно през деня измества фокуса към пети дом, като засилва значението на творчеството, играта и личната радост в живота ви. Възползвайте се от новаторски начини да изразявате себе си и да се свържете с вътрешното си дете.

РЕКЛАМА

В петък Меркурий се слива с Нептун в шестия ви дом, като смесва сферите на практичното и мистичното в подхода ви към работата и здравето. Тази конфигурация изисква повишена интуиция при управлението на задачите и благосъстоянието ви, но предупреждава да не пренебрегвате детайлите или да не се губите в бягство. Използвайте тази енергия, за да вдъхновявате холистични практики за здраве и да внасяте състрадание в ежедневието си.

Кулминацията на седмицата е в събота, когато Слънцето прави секстил с Уран и осветява седмия ви дом на партньорството с неочаквани събития и прозрения. Този транзит насърчава отвореността към промени и иновации във взаимоотношенията ви, като може да внесе вълнуваща нова динамика или перспективи във връзките ви с другите. Завръщането на Луната в Риби допълнително подчертава темите за съпричастност, служене и интегриране на вашия духовен и практически свят.

Pin It on Pinterest

Сподели