Изберете страница

Везни – Седмичен Хороскоп за 4-10 февруари, 2024 г.

ян. 27, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Везни, небесният балет през тази седмица създава хореография, която се върти през общуването, личните ценности и трансформиращите се взаимоотношения, като всяко планетарно движение добавя дълбочина към взаимодействията и самовъзприемането ви. Седмицата започва в неделя, когато Луната навлиза в Стрелец, осветявайки третия ви дом на общуване и непосредствено обкръжение. Този транзит събужда желание за интелектуална стимулация, като ви подтиква да се свържете с братя и сестри, съседи или близки сътрудници и да се отдадете на кратки пътувания или образователни занимания, които разширяват съзнанието ви.

В понеделник Меркурий навлиза в знака на Водолея и зарежда с енергия вашия пети дом на творчеството, романтиката и личната радост. Влиянието на Меркурий в знака на Водолея поражда новаторски идеи и нетрадиционни прояви на любов и артистичност. Този период ви приканва да експериментирате с нови форми на творчество и да предавате чувствата си по уникални и неочаквани начини.

РЕКЛАМА

Във вторник сюжетната линия се променя с преминаването на Луната в Козирог, което подчертава четвъртия ви дом на дома и семейството. Този транзит ви подканва да се установите в удобствата на личното си убежище, да подхранвате връзките си с членовете на семейството и да намерите утеха в познатото домашно обкръжение. Това е време за самоанализ и укрепване на основите ви.

В средата на седмицата настъпва обрат, тъй като в сряда Венера прави квадратура с Уран, създавайки напрежение между десетия ви дом на кариерата и обществения имидж и седмия ви дом на партньорствата. Този аспект може да донесе внезапни промени или разкрития в професионалния ви живот или във взаимоотношенията ви, предизвиквайки ви да поддържате равновесие между личните си амбиции и ангажиментите си към другите.

РЕКЛАМА

В четвъртък сюжетът се сгъстява с квадратурата на Слънцето с Уран и с навлизането на Луната във Водолей, което допълнително активизира петия ви дом. Тези едновременни влияния могат да провокират неочаквано развитие в любовния ви живот или в творческите ви проекти, като ви подтикват да приемете адаптивността и да изследвате нови пътища за изразяване и връзка.

Новолунието във Водолей в петък предоставя значителна възможност за обновяване на пети дом, предлагайки празен лист за намерения, свързани с романтика, творчество и лична реализация. Това е време да си представите страстите, които искате да преследвате, и радостта, която желаете да проявите в живота си.

РЕКЛАМА

С наближаването на края на седмицата преходът на Луната в Риби в събота смекчава енергиите, насочвайки фокуса ви към шестия ви дом на здравето и службата. Този транзит ви насърчава да се настроите към физическото и умственото си благополучие, да усъвършенствате ежедневните си навици и да помислите как можете да допринесете за благополучието на другите чрез действия в служба.

Седмицата завършва с квадратура между Меркурий и Юпитер в събота, която подчертава напрежението между петия ви дом на себеизразяването и осмия ви дом на трансформацията и общите ресурси. Този аспект ви предизвиква да балансирате между стремежа си към лична радост и творчество и сложността на интимността и споделените активи, като ви напомня, че истинската удовлетвореност често изисква да се ориентирате в тънкостите на даването и приемането.

Pin It on Pinterest

Сподели