Изберете страница

Везни – Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари, 2024 г.

дек. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

С встъпването на Везните в седмицата от 7 до 13 януари 2024 г. астрологичният пейзаж е готов да донесе смесица от интелектуална стимулация и динамика на отношенията. Навлизането на Луната в Стрелец на 7 януари осветява вашия 3-ти дом на общуването, мисълта и непосредственото обкръжение. Този транзит предизвиква повишен интерес към ученето и обмена на идеи. Въпреки това Венера в квадрат с Лилит в същия ден може да предизвика някои предизвикателства във вашия 2-ри дом на личните финанси и ценности, което може да доведе до напрежение при балансирането на материалните ви желания с потребностите ви в отношенията. Това е време да се ориентирате във финансовите въпроси с чувствителност и осъзнаване на тяхното въздействие върху взаимоотношенията ви.

РЕКЛАМА

Меркурий в квадратура с Нептун на 9 януари, с Меркурий в 3-ия ви дом и Нептун в 6-ия ви дом на ежедневието и здравето, може да създаде объркване или недоразумения в ежедневната ви комуникация или в работата. Като се има предвид, че Меркурий е ретрограден, от съществено значение е да общувате ясно и да избягвате предположения в професионалните и личните си контакти.

Преминаването на Луната в Козирог на 10 януари насочва вниманието ви към вашия 4-и дом на дома и семейството. Този период е обогатен от Слънцето в тригон с Уран и Марс в секстил със Сатурн, които засягат съответно 4-и и 2-и дом. Тези аспекти предполагат благоприятно време за извършване на положителни промени у дома и за намиране на нови начини за повишаване на чувството ви за сигурност и комфорт, като същевременно управлявате отговорно финансите си.

На 11 януари Новолунието в Козирог предоставя мощна възможност за поставяне на нови намерения или за започване на нов етап в домашния ви живот. Освен това Венера в тригон с Хирон, с Венера в 3-ия ви дом и Хирон в 7-ия ви дом на партньорството, предлага възможност за изцеление на взаимоотношенията ви, особено чрез открита и съпричастна комуникация.

С навлизането на Луната във Водолей на 12 януари, което измества фокуса към вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и себеизразяването, ви насърчава да прегърнете творческите си импулси и да търсите радост в личните си занимания. Марс в тригон с Юпитер, с Марс в 4-ия ви дом и Юпитер в 8-ия ви дом на трансформацията и споделените ресурси, засилва стремежа ви да подобрите житейската си ситуация и да задълбочите емоционалните си връзки.

През цялата тази седмица, когато Уран е ретрограден във вашия 8-и дом до 27 януари 2024 г., продължава темата за преоценка на споделените ресурси, интимните отношения и личната трансформация.

РЕКЛАМА

Съвети за Везни

  • Включете се активно в ученето и общуването, но внимавайте за финансовата и релационната динамика.
  • Стремете се към яснота и търпение във всички форми на общуване, особено в ежедневието и по въпроси, свързани с работата.
  • Изследвайте новаторски подходи към домашния живот и сигурността, като балансирате между новостите и финансовата отговорност.
  • Използвайте Новолунието като катализатор за поставяне на нови цели в домашната сфера.
  • Стремете се към изцеление и растеж в партньорствата чрез съпричастен и открит диалог.
  • Прегърнете творческата си страна и намерете радост в личните прояви на романтика и творчество.
  • Размишлявайте върху общите си ресурси и интимните си отношения, като обмисляте трансформиращи промени.

През тази седмица за Везните балансът и хармонията са от ключово значение, докато се ориентирате във взаимодействието между интелектуалните си интереси, домашния живот и личните си взаимоотношения. Позволете на космическите енергии да ви насочат към разбиране, растеж и удовлетворение в тези взаимосвързани аспекти на живота ви.

Pin It on Pinterest

Сподели