Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 13 до 19 май

май 4, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Съединението между Слънцето и Уран в понеделник хвърля светлина върху вашия дом на висшето образование и приключенията. Това е възможност да възприемете нови философии или да се впуснете в пътешествие, което разширява хоризонтите ви. Бъдете отворени за нестандартни идеи или възможности за пътуване, които обещават личностно израстване.

РЕКЛАМА

В сряда Меркурий и Слънцето се хармонизират с Лилит, което засилва творческите ви способности и повишава увереността ви в себеизразяването. Това подреждане може да ви помогне да придобиете яснота относно личните си цели и стремежи. Не се страхувайте да реализирате смели нови идеи в творческите си проекти или хобита – имате желанието да ги направите успешни.

Петъчният квадрат между Меркурий и Плутон може да внесе напрежение в дискусиите, свързани с финанси или общи ресурси. Важно е да запазите спокойствие и да общувате ясно, особено ако говорите по чувствителни теми. Готовността да изслушвате и да правите компромиси ще ви помогне да се справите с евентуални конфликти.

РЕКЛАМА

В събота Луната навлиза във Везни и насочва вниманието ви към финансите и ценностите. Това е добър момент да оцените бюджета си или да прецизирате финансовите си цели. Дайте приоритет на дейности, които съответстват на вашите ценности и ви носят чувство за сигурност.

Секстилът на Слънцето с Нептун в неделя оказва хармонично влияние върху партньорствата ви. Този аспект ви помага да се свържете на по-дълбоко ниво с най-близките си хора, като насърчава съпричастността и разбирането в отношенията ви. Помислете дали да не използвате тази енергия, за да обсъдите бъдещи планове или да се включите в творческо сътрудничество, което да заздрави връзката ви.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели