Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 15 – 21 юли 2024

юли 7, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Деви, тази седмица ви призовава да излезете от зоната си на комфорт и да прегърнете непознатото. В понеделник Марс се среща с Уран във вашия девети дом на пътуванията и висшето образование, което може да предизвика внезапна промяна в плановете ви или да ви вдъхнови да поемете по нов път. Бъдете отворени към нови преживявания и позволете на любопитството си да ви води.

В сряда Луната навлиза в Стрелец, вашия четвърти дом на дома и семейството. Това е чудесно време да се свържете с корените си и да прекарате време с близките си. Може да се почувствате по-емоционални и сантиментални от обикновено, затова не се колебайте да изразите чувствата си.

РЕКЛАМА

Четвъртък носи хармоничен аспект между Слънцето и Уран, който ви насърчава да общувате и да споделяте идеите си с другите. Вашият трети дом на комуникацията и обучението е активиран, така че може да се почувствате по-общителни и любознателни от обикновено. Това е чудесно време да започнете нов курс, да се запишете в клуб или да се свържете с хора, които споделят вашите интереси.

В петък Луната преминава в Козирог, вашия пети дом на творчеството и любовта. Това е време да се изразите творчески и да се забавлявате. Може да се почувствате по-романтични и страстни от обикновено, така че не се колебайте да изразите чувствата си към любимия човек.

РЕКЛАМА

Събота носи хармоничен аспект между Венера и Лунния възел, който благоприятства вашите кариера и обществено положение. Вашият десети дом на професионалните постижения и шести дом на работата и здравето са активирани, така че може да видите подобрения в тези области. Това е чудесно време да се съсредоточите върху целите си и да работите за постигането им.

Седмицата завършва с пълнолуние в Козирог в неделя, което осветява вашия пети дом на творчеството и любовта. Това е време за размисъл върху вашите страсти и за освобождаване от всичко, което вече не ви носи радост. Може да се почувствате привлечени от нови хобита или да решите да преследвате творческите си мечти.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели