Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 17 – 23 юни 2024

юни 9, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица ще бъде изпълнена с вълнуващи социални контакти и нови запознанства. С навлизането на Меркурий и Венера в Рак на 17 юни, ще се почувствате по-отворени към общуване и споделяне на идеи с другите. Възползвайте се от тази енергия, за да разширите социалния си кръг, да се свържете с нови хора и да създадете трайни приятелства. В сряда, Луната в Стрелец ще ви вдъхнови да се включите в групови дейности и събития. Това е чудесен начин да срещнете хора със сходни интереси, да научите нови неща и да се забавлявате.

РЕКЛАМА

Началото на сезона Рак на 20 юни ще насочи вниманието ви към вашите надежди и мечти за бъдещето. Това е подходящ момент да преоцените дългосрочните си цели, да си поставите нови задачи и да започнете да работите за тяхното постигане. Обградете се с позитивни и подкрепящи хора, които ще ви помогнат да реализирате мечтите си. В петък, Луната в Козирог ще ви даде тласък да се фокусирате върху кариерата си и професионалното си развитие. Бъдете амбициозни, организирани и упорити, и не се страхувайте да поемате инициатива.

РЕКЛАМА

В събота, напрежението от квадрата на Меркурий с Лунните възли може да доведе до дребни конфликти и недоразумения с приятели или колеги. Не се поддавайте на провокации, запазете спокойствие и се опитайте да разрешите проблемите чрез открит и честен диалог.

Тази седмица е време за нови запознанства, социални контакти и преследване на мечтите ви. Бъдете отворени към нови възможности, излезте от зоната си на комфорт и се наслаждавайте на компанията на другите. Не забравяйте да останете верни на себе си и да следвате сърцето си.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели