Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 24 – 30 юни 2024

юни 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

В понеделник навлизането на Луната във Водолей ще събуди 6-ия ви дом на здравето, ежедневието и служенето на другите. Това е време да се погрижите за себе си, да организирате живота си и да помогнете на онези, които се нуждаят от подкрепа. Бъдете внимателни към сигналите на тялото си и се стремете към баланс между работата и личния живот.

В сряда хармоничният тригон между Меркурий и Сатурн ще повлияе на 7-ия ви дом на партньорствата и взаимоотношенията, както и на 10-ия ви дом на кариерата и обществения имидж. Това е благоприятен момент за обсъждане на дългосрочни цели с партньора си или за установяване на професионални връзки. Съсредоточете се върху изграждането на доверие и стабилност в отношенията си.

РЕКЛАМА

В петък Луната навлиза в Овен, активирайки вашия 8-и дом на интимността, споделените ресурси и трансформацията. Това е време за задълбочаване на връзките с близките ви и за изследване на емоционалните дълбини. Бъдете отворени за споделяне на чувствата си и за разрешаване на финансови въпроси.

В събота чувственият секстил между Венера и Марс ще повлияе на 7-ия ви дом на партньорствата и 9-ия ви дом на пътешествията, висшето образование и разширяването на хоризонтите. Това е прекрасен период за романтични срещи, пътуване с любимия човек или започване на нов курс. Отдайте се на удоволствията и споделете страстта си с партньора си.

РЕКЛАМА

Преместването на Лилит във Везни също в събота може да предизвика известна нестабилност във 2-ия ви дом на финансите, ценностите и самочувствието. Може да се сблъскате с някои финансови предизвикателства или съмнения относно стойността си. Бъдете внимателни с разходите си и се съсредоточете върху това, което наистина е важно за вас.

В неделя вълнуващият секстил между Меркурий и Уран ще повлияе на 7-ия ви дом на партньорствата и 8-ия ви дом на интимността. Това е момент на вдъхновение и промяна в отношенията ви. Бъдете отворени за нови идеи и начини за свързване с партньора си. Не се страхувайте да излезете от рутината си и да опитате нещо ново.

 

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org