Изберете страница

Дева – Седмичен Хороскоп за 8 – 14 юли 2024

юни 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Дева, секстилът на Меркурий с Юпитер в понеделник носи хармоничен поток между вашия дванадесети дом на самоанализа и осми дом на трансформацията. Това подреждане подкрепя дълбокото мислене и духовното израстване. Възможно е да почувствате силно желание да навлезете в подсъзнанието си и да изследвате скрити аспекти от себе си. Това е отличен ден за медитация, водене на дневник или всякаква форма на вътрешна работа, която ви помага да придобиете прозрение и яснота.
Във вторник, когато Луната навлиза във вашия знак, първият ви дом на Аз-а е в центъра на вниманието. Тази енергия повишава увереността ви и подчертава личните ви нужди и желания. Това е чудесно време да се съсредоточите върху грижата за себе си и самоусъвършенстването. Може да се почувствате по-емоционално изразителни и в хармония с вътрешната си същност. Използвайте тази енергия, за да си поставите лични цели и да поставите началото на нови начинания.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера навлиза в знака на Лъва и отново осветява вашия дванадесети дом. Този транзит ви насърчава да търсите красота и хармония в уединението. Може да намерите радост в тихи, размишляващи дейности или артистични занимания. Това е добро време да се свържете с вътрешното си аз и да практикувате състрадание към себе си. Скритите таланти и страсти може да излязат на повърхността, затова обръщайте внимание на фините вдъхновения.
В петък Луната ще премине във Везни и ще засегне втория ви дом на финансите и ценностите. Балансът и хармонията във финансовите ви дела стават ключови теми. Това е ден, в който да преразгледате бюджета си и да се уверите, че разходите ви са в съответствие с вашите ценности. Помислете за начини да подобрите финансовата си стабилност, като същевременно запазите чувството си за справедливост и баланс. Съвместните финансови усилия с други хора също могат да бъдат особено ползотворни.

РЕКЛАМА

Съботният секстил на Венера с Лилит в дванадесети и втори дом носи уникална смесица от интроспекция и финансови иновации. Възможно е да почувствате силен стремеж да се освободите от общоприетите финансови норми и да проучите нови начини за увеличаване на ресурсите си. Приемете интуицията си и се доверете на инстинктите си, когато става въпрос за финансови решения. Тази енергия подкрепя смелите и нестандартни подходи към паричните въпроси.
С навлизането на Луната в Скорпион в неделя вашият трети дом на общуването и ученето се фокусира върху него. Емоционалната интензивност може да повлияе на взаимодействията ви, което ще доведе до дълбоки и смислени разговори. Това е добър ден за проучвания и разкриване на скрита информация. Помислете за проучване на теми, които ви интригуват, и за споделяне на откритията си с другите. Тази енергия подкрепя трансформиращите учебни преживявания и мощния обмен на идеи.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели