Изберете страница

Водолей – Седмичен Хороскоп за 11-17 февруари, 2024 г.

фев. 3, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Водолея седмицата от 12 февруари 2024 г. носи вълна от планетарни движения, които предвещават промени и размествания в различни измерения на живота ви, засягащи най-вече личната ви идентичност, ресурсите и комуникацията. Небесният танц през тази седмица се движи през вашите 1-ви, 2-ри и 3-ти дом, като обръща внимание на вашето самочувствие, на вашите ценности и притежания, както и на начина, по който общувате и учите.

РЕКЛАМА

Седмицата започва в понеделник с навлизането на Луната в Овен, което активира вашия 3-ти дом. Този транзит изостря интелекта ви и насърчава динамичните комуникации. Независимо дали става въпрос за мозъчни атаки, участие в оживени дебати или продължаване на нови проучвания, умът ви е жаден за действие и открития.

Във вторник Марс навлиза във вашия знак, отбелязвайки значителна енергийна промяна във вашия 1-ви дом на Аз-а. Този транзит ви зарежда с прилив на енергия и решителност. Време е да се съсредоточите върху лични проекти и да утвърдите своята независимост. Харизмата и устремът ви се засилват, което прави този период отличен за започване на дейности, които изискват вашето лидерство и пионерски дух.

В същия ден Венера секстил Нептун меко подсилва втория ви дом на ресурсите с докосване до творчеството и интуицията във финансовите въпроси. Това е идеалното време за измисляне на нови начини за увеличаване на доходите ви чрез творчески начинания или благотворителни дейности.

РЕКЛАМА

В Деня на влюбените се появява мощно съчетание на Марс и Плутон във вашия знак, което засилва решимостта ви да преминете през лични трансформации. Този мощен аспект може да предизвика значителни промени в начина, по който се представяте пред света и преследвате целите си.

Това е ден за пробив, в който можете да използвате тази енергия, за да направите дълбоки промени в живота си. Междувременно преходът на Луната в Телец насочва вниманието към вашия четвърти дом, подчертавайки темите за сигурността и комфорта. Това е възможност да се заземите и да намерите стабилност сред трансформациите.

В петък Меркурий в секстил с Хирон внася лечебни разговори във вашия 2-ри дом, което подсказва, че дискусиите за ценности, притежания или самоуважение могат да доведат до оздравителни прозрения или решения. Този аспект ви насърчава да говорите открито по деликатни теми, насърчавайки разбирането и израстването.

РЕКЛАМА

През уикенда Луната преминава в Близнаци в събота, като активира 5-ия ви дом. Акцентът се измества към творчеството, удоволствието и себеизразяването. Това е чудесно време да се отдадете на хобита, да се наслаждавате на романтични занимания или да се занимавате с дейности, които ви носят радост. Навлизането на Венера във вашия знак в същия ден засилва обаянието и привлекателността ви, което улеснява общуването с другите на сърдечно ниво.

В неделя се появява предизвикателна квадратура между Меркурий и Уран, която предизвиква неочаквани новини или разрушителни идеи във вашия четвърти дом. Бъдете подготвени за внезапни промени в дома си или в семейната динамика. Денят се характеризира и със съвпад между Венера и Плутон във вашия знак, който задълбочава желанието ви за емоционални връзки и трансформира подхода ви към взаимоотношенията и любовта към себе си.

Pin It on Pinterest

Сподели