Изберете страница

Водолей – Седмичен хороскоп за 14 – 20 януари, 2024 г.

ян. 6, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Водолея седмицата, започваща на 14 януари 2024 г., ще се развие като период, богат на астрологични събития, които съответстват на вашата иновативна и напредничава природа. Небесните влияния през тази седмица предлагат разнообразни преживявания, като насърчават естествената ви склонност към хуманизъм, интелектуални изследвания и независимост.

РЕКЛАМА

неделя, 14 януари

Навлизането на Луната в знака на Риби насочва вниманието към вашия втори дом на финансите и личните ценности. Този транзит ви подтиква да разгледате ресурсите и притежанията си от по-интуитивна и съпричастна гледна точка. Това е време да се замислите за материалните си нужди и как те съответстват на по-дълбоките ви ценности. В същото време Меркурий, преминаващ в Козирог, оказва влияние върху вашия 12-и дом на подсъзнанието, тайните и самотата. Тази комбинация насърчава дълбоките размисли и интроспекцията, което прави периода отличен за медитация, водене на дневник или всяка дейност, която ви позволява да изследвате вътрешния си свят.

Вторник, 16 януари

С преминаването на Луната в Овен фокусът се насочва към третия ви дом на комуникацията, интелекта и кратките пътувания. Този период вкарва доза енергия във вашите взаимодействия и умствени дейности. Може да се окажете по-склонни да участвате в оживени дебати, бързо обучение или кратки, но стимулиращи пътувания. Секстилът на Слънцето с Нептун в този ден хармонично свързва 12-и и 2-и дом, което предполага плавна връзка между материалните ви грижи и духовните или подсъзнателните сфери. Това е идеално време за съгласуване на финансовите ви решения с вътрешните ви убеждения и интуиция.

РЕКЛАМА

Четвъртък, 18 януари

Преходът на Луната в Телец насочва вниманието ви към 4-ия дом на дома и семейството. Това влияние ви насърчава да търсите комфорт и стабилност в домашния си живот. Това е период за подхранване на домашната ви среда и укрепване на семейните връзки, може би чрез общи дейности или просто прекарване на повече време у дома. Секстилът Меркурий-Сатурн, свързващ 12-и и 2-и дом, насочва към дисциплинирано мислене при управлението на финансите ви и прагматичен подход към справянето с подсъзнателни модели или навици, които могат да повлияят на материалната ви сигурност.

Петък, 19 януари

Меркурий в тригон с Юпитер влияе на вашия 12-и и 1-ви дом, като внася оптимистично и експанзивно влияние върху личностното ви развитие и самоосъзнаване. Този аспект насърчава по-дълбокото разбиране на вътрешната ви същност и ви насърчава да изразявате уверено своята индивидуалност. Това е благоприятно време за себепознание и свързване на вътрешните ви прозрения с външно изразяване. Въпреки това Венера в квадрат с Нептун съветва за предпазливост във вашия 1-ви дом на Аз-а и 4-ти дом на дома и семейството, което предполага възможност за погрешно тълкуване или идеалистични очаквания в личните и домашните дела.

РЕКЛАМА

Събота, 20 януари

Съединението на Слънцето с Плутон в Козирог, във вашия 12-и дом, е сигнал за мощно време на трансформация и самоанализ. Този аспект подтиква към дълбоки промени във вътрешния ви свят, като е възможно да извади на повърхността подсъзнателни проблеми за разрешаване. С навлизането на Луната в Близнаци, подчертаваща вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и удоволствията, тя носи по-лека, по-игрива енергия. Това е чудесно време да се занимавате с творчески проекти, да се наслаждавате на развлекателни дейности или да изследвате романтични връзки. Марс в тригон с Лилит, включващ вашите 12-и и 4-и дом, насърчава настойчивостта при разглеждането на семейната динамика и личните подсъзнателни модели, като насърчава честността и откритостта във вътрешния и домашния ви живот.

Pin It on Pinterest

Сподели