Изберете страница

Водолей – Седмичен хороскоп за 21 – 27 януари, 2024 г.

ян. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

За Водолея седмицата е пътуване към интроспективно изследване, задълбочаване на взаимоотношенията и приемане на трансформационни промени. Небесните влияния насърчават баланса между вашия новаторски дух и емоционалната дълбочина на личния ви живот и взаимоотношенията. Това е седмица, в която да интегрирате напредничавите си идеи с практическите реалности на ежедневното съществуване и емоционалните връзки.

РЕКЛАМА

На 22 януари, когато Луната навлиза в Рак, тя хвърля светлина върху шестия ви дом на здравето и ежедневието. Тази фаза приканва към грижовен подход към вашето благосъстояние и професионален живот. Това е отличен момент да прецизирате ежедневните си навици, като може би се съсредоточите върху грижата за себе си или подобрите работната си среда. Използвайте този период, за да се погрижите за физическото и психическото си здраве със същата грижа и внимание, които обикновено отделяте за по-широки социални каузи.

В началото на 24 януари Меркурий образува хармоничен тригон с Лилит, който оказва влияние върху вашия дванадесети дом. Този аспект насърчава интроспекцията и изразяването на най-съкровените ви мисли. Независимо дали чрез водене на дневник, медитация или поверителни разговори, вие сте подкрепяни в навлизането в подсъзнанието и разкриването на скрити аспекти от себе си. Това е мощно време за лични разкрития и за приемане на части от себе си, които обикновено пазите в тайна.

Разказът придобива ярък обрат на 25 януари, когато Луната навлиза в Лъв, осветявайки вашия седми дом на партньорствата. Този транзит изпълва отношенията ви с топлина и страст. Това е период, подходящ за укрепване на връзките – както романтични, така и платонични. Приемете тази енергия, за да задълбочите връзките си, да покажете признателност на партньорите си и да се насладите на взаимодействието на идеи и чувства в общуването ви.

РЕКЛАМА

Едновременно с това се образува предизвикателен аспект – Марс прави квадратура с Хирон, като засяга дванадесети и трети дом. Тази конфигурация може да извади наяве проблеми в общуването или умствени блокажи, които са се задържали под повърхността. Това е възможност да се справите с тези предизвикателства, да излекувате минали рани и да намерите нови начини да изразявате мислите и чувствата си.

На 26 януари темата за лечебната комуникация продължава с квадратурата на Меркурий с Хирон. Този аспект ви приканва да проучите как думите и мислите ви съответстват на по-дълбоките ви емоционални истини. Това е време да бъдете внимателни в разговорите си, като се уверите, че общуването ви отразява истинските ви намерения и допринася положително за психическото ви благополучие.

Седмицата достига значително кресчендо на 27 януари с няколко ключови астрологични събития. Първо, навлизането на Луната в Дева привлича вниманието към вашия осми дом, като се фокусира върху трансформацията, споделените ресурси и интимността. Този транзит насърчава практичния подход към дълбоките емоционални въпроси, независимо дали става въпрос за управление на общи финанси или за изследване на емоционалните дълбочини в близките взаимоотношения.

РЕКЛАМА

Също така на този ден Слънцето прави квадратура с Юпитер, създавайки динамично напрежение между първия и четвъртия ви дом. Този аспект ви предизвиква да балансирате личните си стремежи и независимост с изискванията на дома и семейния живот. Това е момент, в който да потърсите хармония между индивидуалните си желания и отговорностите в личния си живот.

И най-накрая, завършекът на ретроградното движение на Уран отбелязва промяна в четвъртия ви дом. С преместването на Уран в директна посока очаквайте промени в домашния си живот или в семейната динамика. Това е време за възприемане на нови начини на живот, които може да включват преместване или иновативни промени в домашната ви среда.

Pin It on Pinterest

Сподели