Изберете страница

Водолей – Седмичен Хороскоп за 22-ри до 29-ти април 2024 г.

апр. 13, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Тази седмица започва с емоционално заредено пълнолуние в Скорпион в понеделник, което подчертава десетия ви дом на кариерата и обществената репутация, Водолей. Това мощно лунно събитие може да донесе значими осъзнавания или кулминации в професионалния ви живот. Това е отлична възможност да освободите всички аспекти на кариерата си, които вече не съответстват на най-съкровените ви желания. Възможно е също така да придобиете яснота за пътя, който трябва да поемете, за да постигнете дългосрочните си цели, подхранвани от интензивни лични прозрения.
Докато Луната остава в Скорпион във вторник, продължете да размишлявате върху професионалната си траектория и публичния си имидж. Помислете за трансформациите, необходими за по-близкото ви съответствие с автентичната ви същност. Това е отлично време за стратегическо планиране и предприемане на решителни стъпки, които ще повлияят на бъдещия ви успех.

РЕКЛАМА

В четвъртък благоприятен тригон между Юпитер и Лилит ще засегне третия ви дом на комуникацията и седмия ви дом на партньорството. Този аспект насърчава експанзивните и може би нетрадиционни идеи в рамките на вашите взаимоотношения и взаимодействия. Това е чудесно време да проучите нови начини за свързване с другите, било то чрез съвместни проекти или освежаване на подхода ви към преговорите и споразуменията.
Енергията се променя с навлизането на Луната в Стрелец в петък, като се фокусира върху единадесетия ви дом на приятелствата и дългосрочните стремежи. Този транзит ви вдъхновява да се свържете с приятели и да се присъедините към групи, които споделят вашите идеали. Това е отличен период за създаване на мрежи, общуване и планиране на бъдещи цели със съмишленици. Оптимистичната Луна в Стрелец засилва надеждата ви за бъдещето и ангажираността ви с обществени или социални каузи.

РЕКЛАМА

През уикенда, с преминаването на Луната в Козирог, се активира вашият дванадесети дом на уединението и интроспекцията. В събота и неделя отделете време да се оттеглите малко от социалния водовъртеж и да се съсредоточите върху личните си размисли. Това е благоприятно време за медитация, наваксване с почивката или за всякакви дейности, които ви позволяват да се свържете отново с вътрешния си свят.
Седмицата завършва с навлизането на Венера в Телец в понеделник, което оказва влияние върху четвъртия ви дом на дома и семейството. С Венера тук фокусът ви се насочва към създаване на хармония и красота в домашната ви среда. Това е чудесно време за декорация, за организиране на събирания у дома или за укрепване на отношенията с членовете на семейството. Възползвайте се от този транзит, като превърнете дома си в светилище, което отразява вашата уникална естетика и осигурява комфорт и спокойствие.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели