Изберете страница

Водолей – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти март 2024 г.

мар. 16, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

ВОдолей – Седмичен Хороскоп за 24-ти до 30-ти Март 2024

РЕКЛАМА

Разказът се развива в понеделник с Пълнолунието във Везни, което осветява вашия девети дом. Тази светлинна фаза бележи кулминацията на вашия стремеж към знание или на пътуване, което сте предприели – физическо или метафорично. Насърчаваме ви да се замислите за убежденията, които са оформили пътя ви досега, и да се освободите от онези, които вече не служат на вашата най-висша истина. Това е момент, в който да отпразнувате интелектуалните и духовните си постижения и да определите намерения за бъдещи изследвания.

В средата на седмицата, в сряда, когато Луната навлиза в Скорпион, на сцената излиза десетият ви дом на кариерата и репутацията, който ви подтиква да се задълбочите в професионалните си стремежи и публичния си имидж. В същия ден Венера се противопоставя на Лилит, хвърляйки светлина върху третия и деветия ви дом, предизвиквайки ви да съчетаете напрежението между желанието ви за нестандартни идеи и необходимостта да ги предадете по начин, който да резонира с другите. Това е призив да намерите баланс между иновациите и разбирането, като гарантирате, че революционните ви идеи са достатъчно обосновани, за да вдъхновят промяна.

РЕКЛАМА

В четвъртък Венера в секстил с Уран зарежда с енергия първия и третия ви дом, предизвиквайки неочаквани връзки, разговори и прозрения. Този аспект ви насърчава да приемете спонтанността в общуването си и да сте отворени за внезапни проблясъци на гениалност, които могат да дадат тласък на проектите ви или на личното ви развитие. Нестандартното е вашата площадка за игра и днес ви напомняме, че вашата уникална гледна точка е не само ценна, но и съществена.

Седмицата приключва в петък с навлизането на Луната в Стрелец, което подчертава единадесетия ви дом на приятелствата и бъдещите цели. Този транзит ви вдъхновява да гледате напред с оптимизъм, да мечтаете мащабно и да обмисляте как вашият индивидуален принос може да повлияе на колектива. Това е отлично време за създаване на мрежи, общуване и свързване с групи или каузи, които споделят вашето виждане за по-добър свят.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели