Изберете страница

Водолей – Хороскоп за 28 януари до 3 февруари, 2024 г.

ян. 20, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Водолей, тази седмица ви предлага пътуване през разнообразни преживявания – от вътрешно изследване и финансово планиране до разширяване на знанията ви и трансформиране на кариерата ви. Приемайте всяко събитие с характерните за вас новаторство и далновидност и ще откриете, че седмицата ви предоставя богато и удовлетворяващо изследване на личното и колективното израстване.

РЕКЛАМА

Започвайки седмицата в неделя, 28 януари, тригонът на Меркурий с Уран носи вълна от иновативно мислене във вашия 12-и дом на подсъзнанието. Този аспект ви насърчава да изследвате нетрадиционни идеи и прозрения от вътрешния си свят. Това е идеално време за интроспективни дейности като медитация или водене на дневник, които могат да разкрият неочаквана мъдрост. В същия ден Венера образува секстил със Сатурн, като оказва влияние както върху 12-ия ви дом на подсъзнанието, така и върху 2-ия ви дом на личните финанси. Този транзит предполага период, в който можете да изградите стабилна основа за финансовото и духовното си благополучие, съчетавайки практичност с вътрешно израстване.

В понеделник, 29 януари, тригонът на Венера с Юпитер хвърля благоприятна светлина върху 4-ия ви дом на дома и семейството и 8-ия ви дом на трансформацията. Този хармоничен аспект обещава усещане за радост и разширяване в домашния ви живот и дълбоки лични промени. Това е чудесно време за подхранване на семейните взаимоотношения или за извършване на положителни промени в жизнената ви среда.

РЕКЛАМА

В същия ден Марс прави тригон с Уран, като зарежда с енергия вашия 4-и дом на дома и семейството. Този аспект ви мотивира да инициирате промени или иновативни проекти у дома. Независимо дали става въпрос за започване на ремонт на дома или за възприемане на нов подход към семейната динамика, това е ден за действие и приемане на нови идеи.

Във вторник, 30 януари, Луната навлиза във Везни и акцентира върху вашия 9-и дом на висшето образование и философията. Това лунно влияние ви подтиква да търсите знания и мъдрост, вероятно чрез пътуване, обучение или общуване с различни култури. Това е отлично време за разширяване на хоризонтите ви и за проучване на нови философски или образователни занимания.

Преминаването на Луната в Скорпион в четвъртък, 1 февруари, насочва вниманието към вашия 10-ти дом на кариерата и обществения имидж. Този период ви подтиква да навлезете по-дълбоко в професионалните си амбиции и обществени роли. Помислете за начини да трансформирате кариерния си път или да направите въздействащо впечатление в професионалната си област.

РЕКЛАМА

В петък, 2 февруари, Меркурий прави секстил с Нептун, като засяга вашия 2-ри дом на личните финанси и 1-ви дом на Аз-а. Този аспект благоприятства съчетаването на практичност и интуиция по въпроси, свързани с финансите и себеизразяването. Използвайте този ден, за да съобразите финансовите си решения с основните си ценности и да изразите идеите си с творчество и чувствителност.

Седмицата завършва в събота, 3 февруари, с тригон на Венера с Лилит в 3-ия ви дом на общуването и 11-ия дом на приятелствата. Това съвпадение ви приканва да приемете нетрадиционни мисли и да ги разпространите в социалния си кръг. Това е време да бъдете смели в изразяването на уникалните си идеи и да се свържете с приятели, които подкрепят вашата индивидуалност.

Pin It on Pinterest

Сподели