Изберете страница

Водолей – Седмичен хороскоп за 7 – 13 януари, 2024 г.

дек. 29, 2023 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Докато Водолеят се движи през седмицата от 7 до 13 януари 2024 г., астрологичните влияния предлагат смесица от социална динамика и личен размисъл. Навлизането на Луната в Стрелец на 7 януари активира вашия 11-и дом на приятелствата, социалните кръгове и бъдещите цели. Този транзит ви насърчава да се свържете с общността си и да се занимавате с дейности, които съответстват на дългосрочните ви стремежи. Въпреки това Венера в квадрат с Лилит в същия ден може да внесе напрежение в 10-ия ви дом на кариерата и обществената репутация, което може да доведе до предизвикателства при балансирането на професионалния ви имидж с личните ви ценности. Това е време, в което трябва да внимавате как действията ви в публичната сфера се отразяват на личните и професионалните ви взаимоотношения.

РЕКЛАМА

Меркурий в квадратура с Нептун на 9 януари, когато Меркурий е във вашия 11-и дом, а Нептун – във вашия 2-и дом на финансите и самооценката, може да предизвика недоразумения или объркване в комуникациите, свързани с вашата социална мрежа или финансови въпроси. С ретроградния Меркурий е важно да подхождате към тези области с яснота и да проверявате два пъти фактите и цифрите.

Преминаването на Луната в Козирог на 10 януари измества фокуса към вашия 12-и дом на подсъзнанието, самотата и скритите въпроси. Слънцето в тригон с Уран и Марс в секстил със Сатурн, които влияят съответно на 12-и и 10-и дом, предполагат благоприятен период за самоанализ и решаване на всякакви скрити проблеми, които може да влияят на кариерата или обществения ви живот. Това е отлично време за тих размисъл и планиране.

На 11 януари настъпва Новолуние в Козирог, което предлага възможност за поставяне на намерения, свързани с вашия вътрешен свят и емоционално изцеление. Венера в тригон с Хирон, с Венера във вашия 11-и дом и Хирон във вашия 3-и дом на общуването, осигурява оздравителна енергия във взаимодействията ви в рамките на социалната ви мрежа и в стила ви на общуване.

На 12 януари, когато Луната навлиза във вашия знак, Водолей, вниманието ви се насочва към вашия 1-ви дом на Аз-а и идентичността. Марс в тригон с Юпитер, с Марс в 12-ия ви дом и Юпитер в 4-ия ви дом на дома и семейството, засилва желанието ви да балансирате личния си живот с вътрешните си емоционални нужди, като насърчава растежа и в двете области.

През цялата тази седмица, когато Уран е ретрограден във вашия 4-и дом до 27 януари 2024 г., е налице темата за преоценка на домашния ви живот, личните ви устои и емоционалната ви сигурност.

РЕКЛАМА

Съвети за Водолей

  • Свържете се със социалната си мрежа и участвайте в обществени дейности, но бъдете внимателни към професионалния си имидж.
  • Общувайте ясно по финансови въпроси и в социалните контакти, особено като се има предвид ретроградният Меркурий.
  • Приемете интроспекцията и се заемете с всички подсъзнателни проблеми, които оказват влияние върху кариерата ви.
  • Използвайте Новолунието, за да си поставите намерения за емоционално изцеление и вътрешно израстване.
  • Потърсете изцеление в стила си на общуване и във взаимоотношенията в социалния си кръг.
  • Съсредоточете се върху балансирането на личната си идентичност с емоционалните си нужди и домашния живот.
  • Размишлявайте върху динамиката на дома си и личните си устои, като обмисляте трансформационни промени.

Тази седмица за Водолея е свързана с намирането на баланс между социалната ви ангажираност и личния ви интроспективен анализ. Позволете на планетарните движения да ви насочат към растеж и удовлетворение както в обществения, така и в личния ви живот.

Pin It on Pinterest

Сподели