Изберете страница

Водолей – Седмичен Хороскоп за 8-ми до 14-ти април 2024 г.

мар. 30, 2024 | Седмичен Хороскоп, Хороскопи

Приключението започва с новолунието в Овен в понеделник, което осветява третия ви дом на общуване, мисловни процеси и непосредствено обкръжение. Това лунно събитие разпалва искрата на любопитството и желанието за нови учебни преживявания и връзки. Това е най-подходящото време за поставяне на намерения, свързани с начина, по който споделяте идеите си, стремежа към знания и култивирането на отношенията с братя и сестри и съседи. Огнената енергия на Овена вдъхновява смелата, директна комуникация и започването на проекти, които изискват умствена гъвкавост и смелост.

РЕКЛАМА

Във вторник, когато Луната преминава в Телец и измества фокуса към четвъртия ви дом на дома, семейството и емоционалните основи, се появява призивът да затвърдите интелектуалните си търсения в по-осезаеми форми на сигурност и комфорт. Тази фаза ви приканва да обмислите как идеите ви могат да окажат трайно въздействие върху личния ви живот, като ви подтиква да се грижите за личното си убежище и за взаимоотношенията, които ви осигуряват чувство за принадлежност. Влиянието на Телеца подчертава стойността на стабилността, комфорта и простите радости на домашния живот.

В средата на седмицата се разкрива мощният съвпад на Марс и Сатурн в Риби, който влияе на вашия втори дом на собствеността, ценностите и самоуважението. Това съчетание ви предизвиква да балансирате между желанието си за действие и необходимостта от дисциплина, особено по въпроси, свързани с финансите и личните ресурси. Това е време за преоценка на материалните ви цели и на ценностите, които са в основата им, като се насърчава обмисленият подход към управлението на активите ви и култивирането на чувство за изобилие, което съответства на по-дълбоките ви принципи.

РЕКЛАМА

В четвъртък, когато Луната навлиза в Близнаци и в 5-ия ви дом на творчеството, романтиката и удоволствията, в съчетание със съединението на Слънцето с Меркурий в Овен, динамична енергия изпълва творческите ви изяви и романтичните ви контакти. Подчертава се способността ви да изразявате уникалните си идеи и да участвате в игриви, интелектуални обмени. Това е отличен период за проучване на творчески проекти, които отразяват вашата индивидуалност, и за наслаждаване на леки моменти, които предизвикват радост и вдъхновение.

Седмицата завършва в събота с преместването на Луната в Рак, което хвърля светлина върху вашия 6-ти дом на здравето, работата и ежедневието. Този преход подчертава значението на грижата за физическото и психическото ви благополучие, като ви приканва да обърнете внимание на емоционалните измерения на вашето здраве и работна среда. Това е време за прилагане на практики за грижа, които зачитат вашата чувствителност, и за търсене на емоционална хармония в ежедневните ви задачи и професионални отговорности.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

  • Получател: Нешко Манев
  • IBAN: BG67UNCR70001599063361
  • BIC: UNCRBGSF
  • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Pin It on Pinterest

Сподели