Изберете страница
Тениски със зодии dnevenhoroskop.org

Изберете Вашите 3 Карти Таро за Деня

Добре дошли в нашето специално таро четене с три карти, което предлага прозрения за вашето минало, настояще и бъдеще. Преди да направите своя избор, отделете малко време, за да се съсредоточите и да се възползвате от интуицията си. Изтеглете три карти, като позволите на всяка от тях да ви води през времевата линия на вашето пътуване. Доверете се на тази свещена практика и позволете на таро да ви разкрие предназначените за вас послания.

РЕКЛАМА

card card1
card card2
card card3

 1. Минало
 2. Настояще
 3. Бъдеще

Какво означават минало, настояще и бъдеще в четене на три карти Таро?

При четенето на таро често се използва тегленето на три карти, които представят миналото, настоящето и бъдещето. Това може да даде на питащия (лицето, което задава въпроса) представа за развитието на живота му или за конкретна ситуация. Всяка изтеглена карта съответства на различен период от време:

 1. Минало – Тази карта отразява обстоятелствата, събитията, емоциите или предизвикателствата, които са се случили преди и са довели до настоящия момент. Тя може да ви помогне да разберете основите на настоящата ситуация, като ви даде представа за това как минали действия, мисли или събития влияят на настоящето. Това е отражение на историята, която може би все още влияе на запитващия по някакъв начин.
 2. Настояща карта – Тази карта представя това, което се случва в момента, или текущото състояние на ума на запитващия. Тя може да даде представа за предизвикателствата или проблемите, с които се сблъсква в момента, за динамиката на настоящите обстоятелства или за нагласите и влиянията, които са актуални в момента. Тя служи като моментна снимка на настоящата позиция или нагласа на питащия.
 3. Бъдеще“ – Тази карта предлага потенциална траектория или резултат въз основа на пътя, по който се намира участникът в запитването в момента. Тя не представлява фиксирано бъдеще, а по-скоро посоката, в която се движат нещата, ако питащият запази настоящия си курс. Тя може да бъде предсказание за това, което може да се случи, или за възможностите или предизвикателствата, които могат да възникнат. Важно е да се отбележи, че картата „Бъдеще“ не е фиксирана в камък; свободната воля и изборът могат да променят бъдещето.

Когато се прави четене на три карти за деня, те обикновено има по-фокусирано значение:

 • Картата „минало“ може да отразява това, което наскоро е оказало влияние върху питащия, или каква енергия или събития са преминали току-що.
 • Картата „настояще“ ще символизира енергията, предизвикателствата и възможностите на настоящия ден.
 • Картата „Бъдеще“ може да представя непосредствения резултат или енергията и събитията, които ще последват през следващия ден.

Позициите на тези карти в разпределението добавят контекст към тълкуването на всяка карта, като оказват влияние върху начина, по който се разбират символиката и разказът на таро. Това е просто, но мощно разпределение, което може да предложи бърза представа за житейската траектория на даден човек от миналото, през настоящето и в бъдещето.

Подкрепете dnevenhoroskop.org! 💝

Добре дошли в астрологичната общност на dnevenhoroskop.org! Независимата астрология процъфтява с вашата подкрепа. Всеки принос спомага за изготвянето на безплатни, проницателни и точни хороскопи. Приемете сърдечната ми благодарност за вашата щедрост.

ПОДКРЕПЕТЕ МЕ ТУК ⬇️

Банкова сметка

 • Получател: Нешко Манев
 • IBAN: BG67UNCR70001599063361
 • BIC: UNCRBGSF
 • Основание: Дарение за Dnevenhoroskop.org

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели