Изберете страница

Дева – Месечен Хороскоп за Юни 2024

апр. 30, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

Юни 2024 г. е месец на стратегическо планиране, изграждане на взаимоотношения и интроспекция за вас, Дева. С преминаването на небесните тела през различни знаци те активират вашите сектори на общността, амбициите и личностното израстване. Този период ви приканва да усъвършенствате целите си, да подхранвате професионалните си взаимоотношения и да навлезете в същността на личните си убеждения и желания.

РЕКЛАМА

3 юни 2024 г. – Меркурий навлиза в Близнаци (10-и дом): С навлизането на Меркурий в Близнаци вашият 10-ти дом на кариерата и обществената репутация е изпълнен с активност. Този транзит изостря комуникативните ви умения и насърчава оживения обмен на мнения в професионална среда. Това е най-подходящото време за създаване на контакти, презентации или други дейности, които изискват вашите аналитични и артикулационни умения. Идеите ви могат да привлекат вниманието на влиятелни личности, така че бъдете готови да се изкажете и да изпъкнете в своята област.

6 юни 2024 г. – Новолуние в Близнаци (10-и дом): Новолунието в Близнаци предоставя мощна възможност да определите намерения, свързани с професионалните ви стремежи. Помислете за целите, които искате да постигнете, и за професионалния имидж, който искате да създадете. Инициирането на нови проекти или предприемането на стъпки към повишение или смяна на работата са особено благоприятни сега. Засадете семена, които отразяват истинските ви амбиции, и наблюдавайте как те растат през следващите месеци.

9 юни 2024 г. – Марс навлиза в Телец (9-и дом): Транзитът на Марс в Телец, който активира вашия 9-и дом на висшето образование, пътуванията и философските изследвания, ви зарежда с непоколебима енергия да преследвате знания и да разширявате хоризонтите си. Това може да се прояви като започване на нов курс на обучение, планиране на пътуване на дълги разстояния или запознаване с чужди култури. Марс ви подтиква да отстоявате убежденията си и може да събуди желание да се застъпвате за образователни или философски принципи, които са ви скъпи.

17 юни 2024 г. – Меркурий и Венера навлизат в Рак (11-и дом): С навлизането на Меркурий и Венера в Рак вашият 11-и дом на приятелствата и социалните групи се превръща във фокусна точка. Този транзит подобрява общуването ви в рамките на вашата общност и внася нежно, грижовно качество във взаимоотношенията ви. Това е отлично време за екипни дейности и за укрепване на връзките с колеги и приятели. Емоционалната ви интелигентност ще блесне, като ви помага да се свържете на по-дълбоко ниво и да развиете мрежа за подкрепа.

РЕКЛАМА

20 юни 2024 г. – Слънцето навлиза в Рак (11-и дом): Навлизането на Слънцето в Рак допълнително подчертава социалните ви връзки и дългосрочните ви стремежи. Това е период, в който трябва да обмислите как личните ви цели съответстват на нуждите на общността или групата, от която сте част. Възможно е да влезете в ролята на лидер или да поемете повече отговорности в рамките на група. Възползвайте се от тази възможност да ръководите със състрадание и отдаденост.

22 юни 2024 г. – Пълнолуние в Козирог (5-и дом): Пълнолунието осветява вашия 5-и дом на творчеството, романтиката и личното изразяване. Това лунно събитие може да доведе до осъществяването на творчески проект или да направи по-значима една романтична връзка. Това е време за отбелязване на уникалните ви таланти и за това практичният ви подход към живота да съжителства със спонтанни прояви на радост и творчество.

29 юни 2024 г. – Лилит навлиза във Везни (втори дом): Навлизането на Лилит във Везни във вашия втори дом на собствеността и самоуважението ви предизвиква да обмислите баланса между материалните желания и личните ценности. Тук Лилит може да събуди недоволство от настоящите ви финансови условия или да ви провокира да преоцените какво наистина цените по отношение на ресурсите и взаимоотношенията. Това е период, в който да поставяте въпроси, да преговаряте и евентуално да нарушите статуквото, за да постигнете по-справедлив резултат.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели