Изберете страница

Деветка Чаши – Таро Значение

ное. 27, 2023 | Карти Таро

Деветка Чаши: Описание и Символика

Картата „Деветка чаши“ изобразява фигура, седнала пред девет чаши, които представляват удовлетворение, задоволство и изпълнение на желанията. Това изображение олицетворява емоционалното удовлетворение, постигането на желанията и чувството за благополучие. Фигурата изглежда уверена в себе си и спокойна, символизирайки спокойствието, което идва с постигането на целите.

Подреждането на чашите по подреден начин символизира стабилност и хармонично равновесие на емоциите. Чашите често се изобразяват пълни, което показва изобилие и изпълнение на емоционални или материални желания. Седящата поза на фигурата подсказва за момент на почивка и наслада от постиженията.

Веселото изражение на фигурата изразява чувство на удовлетворение и гордост от постиженията. На тази карта често има комфортна обстановка, която подчертава удоволствието от хубавите неща в живота и наградите от упоритата работа.

Деветте чаши представляват период на удовлетворение и задоволство от живота, в който желанията и желанията на човека са изпълнени. Тя показва период, в който човек се наслаждава на плодовете на своите усилия и се чувства емоционално и материално удовлетворен.

Тази карта е потвърждение на успеха и постигането на целите. Тя насърчава оценяването на постигнатото и насладата от личното удовлетворение и благополучие. Деветка чаши символизират осъществяването на мечтите и значението на това да се наслаждаваме на удоволствията в живота.

РЕКЛАМА

Безплатно Таро Гледане

Изтеглете карта Таро за деня, Карта "За и Против", 3 Карти Таро , Ангелско Таро или пък Любовно Таро и разберете какво искат да ви кажат картите.

Изправено и обърнато значение на Деветка Чаши

Деветте чаши, четиридесет и първата карта от 78-те карти таро, символизира емоционално удовлетворение, удовлетворение и постигане на желания. Като карта номер 9 от цвета на чашите в малките аркани, тя представлява кулминацията на емоционалните желания и удовлетворението. Свързана с елемента Вода, Деветка чаши въплъщава темите за щастието, удовлетворението и осъществяването на личните цели. Предхождана от Осмица чаши, която означава търсене на по-дълбок смисъл, Деветка чаши въвежда фаза на задоволство и удовлетворение. След тази карта в последователността на Таро е Десетка чаши, която представлява емоционално изобилие и семейна хармония.

Значение при изправената позиция

 • Емоционално удовлетворение: Показва период на щастие и удовлетворение в различни аспекти на живота.
 • Постигане на желанията: Отразява осъществяването на лични цели и желания, което води до чувство на удовлетвореност.
 • Удовлетвореност: Изтъква състояние на задоволство и благополучие, често постигано чрез лични усилия.
 • Удовлетворение: Предполага, че човек се наслаждава на плодовете на своя труд, изпитвайки удоволствие и удовлетворение.
 • Празнуване: Насърчава отбелязването на личните постижения и наслаждаването на радостите в настоящия момент.
  Значение при инвертиране

Значение при обърната позиция

 • Неизпълнени желания: Обърнатите Деветка чаши могат да показват неизпълнени очаквания или желания, които водят до неудовлетвореност.
 • Липса на удовлетвореност: Намеква за чувство на неудовлетвореност, въпреки че е постигнато желаното.
 • Повърхностни удоволствия: Отразява фокусиране върху повърхностни или материалистични удоволствия, които не носят трайно щастие.
 • Необходимост от размисъл: Подтиква към самоанализ, за да се разберат истинските източници на удовлетворение и щастие.
 • Преоценка на целите: Насърчава преоценка на целите и желанията, за да се гарантира, че те съответстват на истинското лично удовлетворение.
РЕКЛАМА

Деветка Чаши: Любовно Значение

В контекста на любовта Деветка чаши символизират удовлетворение, емоционално задоволство и осъществяване на романтични желания.

Изправено положение

Когато Деветка чаши се появят в изправено положение в любовно четиво, това означава период на щастие и удовлетворение във връзката, което често показва, че романтичните желания се изпълняват.

 • Емоционална удовлетвореност: Показва дълбоко чувство на емоционално удовлетворение и щастие във връзката.
 • Осъществяване на желанията: Отразява постигането на желанията и целите в любовта, като например ангажираност, разбирателство или хармония.
 • Удовлетвореност в партньорството: Подчертава фазата, в която и двамата партньори се чувстват доволни и удовлетворени от състоянието на връзката си.
 • Удовлетворение и радост: Предполага период на радост и празнуване в любовта, в който се наслаждават на споделената връзка и обвързаност.
 • Хармония в любовта: Представлява хармонична и балансирана връзка, в която нуждите и желанията и на двамата партньори са удовлетворени.

Обърнато положение

Обратно, когато Деветка чаши се появят обърнати в любовно четиво, това може да означава неудовлетворени очаквания, повърхностност или необходимост от преоценка на емоционалната удовлетвореност във връзката.

 • Неизпълнени желания: Може да подсказва, че определени емоционални нужди или романтични желания във връзката не са удовлетворени.
 • Повърхностно щастие: Показва повърхностно удовлетворение, което може да прикрива по-дълбоки проблеми или неизпълнени желания във връзката.
 • Преоценка на очакванията: Насърчава преоценка на това, което наистина носи удовлетворение и щастие в любовта, отвъд материалните или външните проявления.
 • Неудовлетвореност: Отразява чувство на неудовлетвореност, въпреки че привидно човек има всичко, което иска във връзката.
 • Нужда от по-дълбока връзка: Подчертава значението на насърчаването на по-дълбока емоционална връзка и по-значими преживявания в любовта.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели