Изберете страница

Лъв – Месечен Хороскоп за Юни 2024

апр. 30, 2024 | Месечен Хороскоп, Хороскопи

Юни 2024 г. се разгръща като ярко платно за вас, Лъв, изрисувано с широки мазки на творчество, социална ангажираност и интроспективни моменти. Планетните движения през този месец ви насърчават да се свържете дълбоко с приятелите си, да разпалите творческите си страсти и да навлезете в сферите на подсъзнанието си, подготвяйки ви за светлината на прожекторите, която скоро ще се премести във ваша посока.

РЕКЛАМА

3 юни 2024 г. – Меркурий навлиза в Близнаци (11-и дом): С навлизането на Меркурий в Близнаци вашият 11-и дом на приятелствата и колективните цели оживява от комуникации и мозъчна дейност. Този транзит подхранва социалните ви взаимодействия, което го прави идеално време за създаване на контакти и укрепване на връзките ви с приятели и съюзници. Вероятно ще попаднете в центъра на групови проекти или обществени инициативи, където идеите ви могат да блеснат и да повлияят на другите.

6 юни 2024 г. – Новолуние в Близнаци (11-и дом): Новолунието в Близнаци носи ново начало в социалния ви кръг и ви приканва да си поставите намерения относно нови съюзи и приятелства. Помислете за ролите, които играете в групите си – как те отразяват истинската ви същност и как могат да ви помогнат да израснете? Това е и най-подходящото време за започване на нови сътрудничества, които съответстват на бъдещите ви цели. Използвайте тази лунна енергия, за да посадите семена, които ще разцъфнат в значими връзки.

9 юни 2024 г. – Марс навлиза в Телец (10-и дом): Марс се премества във вашия 10-ти дом на кариерата и репутацията, вливайки стабилна, силна енергия в професионалните ви занимания. По време на този транзит амбицията ви се засилва, което ви подтиква да направите значими и дълготрайни стъпки в кариерата си. Съсредоточете се върху изграждането на солидна основа за амбициите си; това е време за постоянство и търпение, тъй като резултатите, към които се стремите, може да се проявят след време.

17 юни 2024 г. – Меркурий и Венера навлизат в Рак (12-и дом): И Меркурий, и Венера преминават в Рак, насочвайки вниманието към вашия 12-и дом на подсъзнанието, края и скритите въпроси. Този период изисква интроспекция и емоционална обработка. Общуването става по-интроспективно, а взаимоотношенията може да изискват повече уединение и разбиране. Венера тук омекотява взаимодействията ви, което го прави подходящ момент да излекувате минали рани и да изследвате вътрешния си свят чрез творчески или терапевтични средства.

РЕКЛАМА

20 юни 2024 г. – Слънцето навлиза в Рак (12-и дом): Когато Слънцето се присъединява към Меркурий и Венера в Рак, фокусът ви върху подсъзнанието продължава да се задълбочава. Това е период за размисъл преди сезона на рождените ви дни, време за завързване на неуредените въпроси и разчистване на пътя за нови начинания. Считайте това за духовно почистване, подготвящо вътрешната ви същност за обновлението, което скоро ще донесе вашето слънчево завръщане.

22 юни 2024 г. – Пълнолуние в Козирог (6-ти дом): Пълнолунието осветява вашия 6-ти дом на работата и здравето, подчертавайки необходимостта от баланс между отговорностите и благосъстоянието ви. Това може да е време, когато работните проекти достигат своята кулминация, което изисква от вас да проявите дисциплина и организираност. Това е също така възможност да установите по-здравословни навици, които да подпомагат физическото и психическото ви здраве, гарантирайки, че сте в най-добрата си форма за предстоящите приключения.

29 юни 2024 г. – Лилит навлиза във Везни (трети дом): Преместването на Лилит във Везни активира третия ви дом на общуване, като ви подтиква да кажете истината си, особено в области, в които обикновено правите компромиси в името на хармонията. С Лилит тук сте насърчени да изразявате смело и автентично идеите и убежденията си, дори това да означава нарушаване на мира. Използвайте тази енергия, за да се застъпвате за себе си и да преговаряте по-ефективно.

РЕКЛАМА

Абонирайте се за нашия бюлетин

Присъединете се към нашия списък с имейли, за да получавате последните новини, продукти и актуализации от нашия екип.

Абнирахте се успешно!

Pin It on Pinterest

Сподели