Изберете страница

Риби – Месечен Хороскоп за Юни 2024

апр. 30, 2024 | Месечен Хороскоп в Аванс, Хороскоп в Аванс, Хороскопи

Юни 2024 г. е дълбоко трансформиращ месец за теб, Риби, включващ промени, които влияят на романтичния ти живот, личностното ти израстване и положението ти в по-широките ти социални и професионални среди. През този месец движенията на планетите ви призовават да се ориентирате в емоциите си интуитивно, да подобрите връзките си и да отстоявате идеите и убежденията си с убеденост.

РЕКЛАМА

3 юни 2024 г. – Меркурий навлиза в Близнаци (4-ти дом): С навлизането си в Близнаци Меркурий активира вашия четвърти дом на дома и семейството, внасяйки в тези области оживление от комуникация и умствена енергия. Този транзит е подходящ за дискусии с членове на семейството или за планове за подобрения в дома. Мисълта ви може да стане по-гъвкава, когато става въпрос за домашни въпроси, което ще ви помогне да намерите умни решения на текущи домашни или семейни предизвикателства.

6 юни 2024 г. – Новолуние в Близнаци (четвърти дом): Новолунието в Близнаци предлага ново начало или нова глава в домашния ви живот или в семейните отношения. Това е подходящо време да си поставите намерения, свързани с вашата жилищна ситуация или семейни връзки. Помислете какви промени могат да допринесат за по-хармонична домашна среда или да укрепят връзките ви с любимите хора. Инициирането на проекти в дома или намирането на нови начини за общуване в семейството може да зададе положителен тон за бъдещето.

9 юни 2024 г. – Марс навлиза в Телец (трети дом): Марс се премества в Телец, зареждайки с енергия третия ви дом на общуването, мисленето и местната общност. Този транзит повишава вашата настойчивост в речта и мисълта, което го прави силен момент да защитавате идеите си и да се включвате по-активно в обществените дела. Може да се почувствате подтикнати да се заемете с някаква кауза или да се включите в местни инициативи, които изискват решителност и практически подход.

17 юни 2024 г. – Меркурий и Венера навлизат в Рак (пети дом): С навлизането на Меркурий и Венера в Рак фокусът се измества към вашия 5-и дом на романтиката, творчеството и децата. Този период засилва способността ви да изразявате чувствата и идеите си по начин, който докосва сърцата на другите. Венера, по-специално, увеличава чара и привлекателността, което го прави отлично време за любов и за наслаждаване на житейските удоволствия. Творческите ви начинания също биха могли да получат тласък, осигурявайки удовлетворение и възможности да покажете талантите си.

РЕКЛАМА

20 юни 2024 г. – Слънцето навлиза в Рак (пети дом): Навлизането на Слънцето в Рак допълнително подчертава романтичните и творческите аспекти на живота ви. Този транзит хвърля светлина върху това, което ви кара да се чувствате радостни и обичани, като ви подтиква да се занимавате с дейности, които изпълняват тези желания. Приемете светлината на прожекторите в артистичните дейности или дейностите за свободното време, където можете да изразите своята уникална същност.

22 юни 2024 г. – Пълнолуние в Козирог (11-и дом): Пълнолунието в Козирог осветява вашия 11-и дом на приятелствата, надеждите и мечтите. Това лунно събитие може да донесе осъзнаване или кулминация, свързани с вашите социални кръгове или дългосрочни стремежи. Това е време за оценка на вашите приятелства и групови асоциации, за да се уверите, че те съответстват на истинската ви същност. Постиженията в общността или в групова среда също може да се окажат във фокуса на вниманието ви, предлагайки възможност да преоцените бъдещите си цели.

29 юни 2024 г. – Лилит навлиза във Везни (8-и дом): С навлизането на Лилит във Везни се активира осмият ви дом на трансформацията, съвместните финанси и интимността. Този транзит ви насърчава да изследвате по-дълбоките аспекти на взаимоотношенията си и да се изправите срещу всякакви страхове или дисбаланси по отношение на интимността и общите ресурси. Тук Лилит настоява за справедливост и равнопоставеност, но също така изисква автентичност в начина, по който управлявате дълбоките връзки и общите активи.

РЕКЛАМА

Pin It on Pinterest

Сподели