Изберете страница

Стани Автор в Dnevenhoroskop.org - Пиши за нас

Имаш страст към астрологията, нумерологията, тарологията, митовете и легендите? Стани автор в нашата общност и сподели знанията и вдъхновението си с хора, които ги ценят. Разкрий уникалните си истории и изследвания с нас!

Присъединете се като автор в Dnevenhoroskop.org

Запалени ли сте по астрологията, нумерологията, таро и други езотерични и духовни теми, но нямате платформа, на която да споделите прозренията си? Ние от Dnevenhoroskop.org, бързо разрастващ се уебсайт в тези увлекателни области, ви предлагаме уникална възможност да покажете знанията и уменията си за писане на по-широка аудитория и евентуално да привлечете вниманието на други работодатели.

Като участник в сайта ще се възползвате от предимството на авторско поле под всяка ваша статия. Това поле ще съдържа кратка биография за вас и връзки към профилите ви в социалните медии, което ще увеличи видимостта и признанието ви в областта.

Какво търсим:

  • Любов към темите: Трябва да проявявате истински интерес към поне една от следните области: астрология, нумерология, таро, други видове четене на карти, митология, астрологични камъни и минерали и др.

Изисквания към съдържанието:

  • Дължина на статията: Предпочитаме статиите да са с обем поне 500 думи, в идеалния случай около 1000 думи, а по-подробните публикации от 2000 или повече думи са силно препоръчителни.
  • Оригиналност: Статиите ви трябва да са оригинални и да не са копирани от български уебсайтове. Ние използваме инструменти за борба с плагиатството, за да гарантираме уникалността на съдържанието.
  • Източници: Ако се позовавате на някакви източници в статията си, моля, включете линкове.
  • Качество на писане: Статиите ви трябва да са граматически изрядни и добре структурирани.

Ограничения: Не приемаме статии, предназначени единствено за линк билдинг

Допълнителна забележка

  • Компенсиране: Понастоящем не предлагаме заплащане за принос. Въпреки това, с разрастването на Dnevenhoroskop.org се стремим да поканим изявени автори да се присъединят към екипа ни като платени автори.
  • Изграждане на вашия профил: Участието в нашия уебсайт е възможност да подобрите уменията си за писане, да задълбочите знанията си и да получите признание в областта на езотеричните и духовните теми. Независимо дали правите крачка напред в писателската си кариера или преследвате страст, работата ви ще бъде оценена и видима.

Станете част от нашето пътуване. Споделете знанията си, развивайте се заедно с нас и оставете своя отпечатък в света на езотеричната и духовната мъдрост.

 Изпратете вашето предложение с име и допълнителни запитвания на:

  •  Info@dnevenhoroskop.org

Или попълнете формата по-долу:

8 + 13 =

Pin It on Pinterest

Сподели